Digidexo.com

Hvordan du setter pris Cranberries

Hvordan du setter pris Cranberries


Tranebær er små røde bær som er plukket ut av vinstokker. Antallet tyttebær USA produserer årlig overstiger 110.000 tonn. Massachusetts, Wisconsin, New Jersey, Oregon og Washington er de viktigste produsentene av tyttebær i USA Cranberries er vanligvis kokt før spist. De blir ofte brukt til å lage gele, syltetøy, saus og juice, og de er ofte inkludert i oppskrifter. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, bruker USA om lag en tredjedel av de tyttebær de vokser til å gjøre juice.

Hvordan du setter pris Cranberries

Gjør tranebær brød med tyttebær. Ha det med middag alle dager i uken eller på helligdager. Spise tranebær brød forsyner deg med kalium, kalsium og vitamin A og C.

Mix tørkede tranebær med andre tørkede frukter som blåbær, kirsebær og kokosmasse til å lage en næringsrik trail mix. Trail mix med tyttebær i det er en sunn snack du kan nyte når du er på farten. Legg nøtter og frø til det for protein.

Kombiner tørkede tranebær med ris og grønnsaker som sauterte løk og asparges å lage tranebær vegetabilsk risotto. Cranberries legge til en touch av sødme til denne retten til å gjøre det mer interessant. Cranberry vegetabilsk risotto er en ildfast form du kan tjene på siden.

Lag en velsmakende spinat salat med tørkede tranebær. Tyttebær blandet inn i en salat legge til flere vitaminer og fiber. Kaste baby spinat med tørkede tranebær, to ss. tranebærjuice cocktail, og bringebær vinaigrette salat dressing å lage en deilig salat.

Bland en boks med tranebærsaus med ca 1/3 kopp appelsinjuice og 1/2 ts. av revet appelsinskall. Kok blandingen, så la det småkoke i ca fem minutter. Denne sausen gir god smak til svinestek. Baste svinekjøtt med noen av sausen mens den er i ovnen, og deretter duskregn mer saus på svinekjøtt når det er gjort.

Bake tyttebær i havremel cookies og muffins. Bruk tyttebær i stedet for rosiner. Havremel cookies som inneholder tyttebær lage en sunn og tilfredsstillende dessert. Ha en tranebær muffin til frokost, sammen med et glass tranebærjuice.

Hint

  • Hold tørkede tranebær på hånden slik at du har dem når du trenger dem. Oppbevar dem i et område som er kjølig og tørr.