Digidexo.com

Om Drug Treatment sertifiseringsprogrammer

Om Drug Treatment sertifiseringsprogrammer


Når det gjelder å velge en karrierevei, få ting er så givende som å bli en rusbehandling rådgiveren. Som en del av dette voksende feltet av fagfolk, vil du ha muligheten til å hjelpe de som sliter med avhengighet komme på bedringens vei. Med narkotika og alkohol avhengighet på vei oppover, kan oppgradere fra en medikamentell behandling sertifiseringsprogram også være en av de smarteste avgjørelsene du kan gjøre for å sikre at du kommer inn i en karriere valg som vil vare.

Personlighet

Legge inn en medikamentell behandling sertifiseringsprogram er ikke for alle. De som trives i denne type program er de som elsker mennesker og er tålmodig med dem. Det tar også den type person som ikke er fordømmende. En kandidat til programmet må også være i stand til å skille vennskap fra profesjonalitet, samtidig bry seg om den rusavhengige. En interesse for sosiologi og psykologi vil også hjelpe deg å trives i narkotikaavhengighet arbeidsfelt.

Ren og Sober

De fleste behandlingssertifiseringsprogrammer krever at du er ren og edru fra narkotika i minst et år før du går inn en sertifisering spor. Dette er både for din sikkerhet, samt sikkerheten til dine fremtidige kunder. Klasser for rusbehandling sertifisering gå i stor detalj om rusmidler og hvordan de fungerer. For en som nettopp har blitt rene, kan dette være vanskelig som foredraget og studier av medikamenter kan utløse et tilbakefall. Også på eksamen, studentene skal jobbe med kunder som bruker for øyeblikket. En behandling spesialist som ikke rengjør seg selv vil være i stand til fullt ut å hjelpe noen andre som også sliter med avhengighet. Arbeide med disse klientene på en daglig basis kan også åpne en verden av narkotika tilbake til utvinne rådgiveren. Som sådan, er det viktig at du være ren før vi går i sertifiseringsprogram.

Tid

De fleste behandlingssertifiseringsprogrammer siste to årene. De kan bli funnet gjennom mange community colleges og noen statlige skoler over hele landet. Alle stater har minst en høyskole som tilbyr en medikamentell behandling sertifiseringsprogram. På noen skoler kan du ha muligheten til å ta noen av klassene dine online. Men i hvert sertifisering spor, uavhengig av skolen, vil du bli pålagt å ha minst noen på campus klasser.

Klassekrav

Narkotikabehandling sertifiseringsprogrammer vil ta deg gjennom en rekke emner for å sikre at du er i stand til å møte statens krav for å bli en av narkotika og alkohol rådgiveren. Eksempel klasser som du kan forvente å ta er introduksjon til narkotika og alkohol, narkotikabruk og misbruk, etikk i rådgivning, HIV / AIDS trening, familievern, liten gruppe rådgivning, narkotikarådgivningsmetoder og strafferettslige klasser. Dette er bare et lite utvalg av hva som kan være tilgjengelig i vanlig medikamentell behandling sertifiseringsprogram. Andre klasser kan også være tilgjengelig i ditt område, og vil variere avhengig av statens krav til sertifisering timer. Du vil også ha muligheten til å delta i practicum timer. Praksis lar deg jobbe direkte i en narkotika og alkohol behandling program for å motta praktisk opplæring, samt de nødvendige practicum timer for sertifisering.

NAADAC / ICRC sertifisering

Siden hver stat varierer på sine krav for å bli en av narkotika og alkohol rådgiveren, til den beste ruten går etter eksamen din medikamentell behandling sertifiseringsprogram er å ta NAADAC (National Association of Alcoholism and Drug Abuse Rådgivere) eller ICRC (International Certification og gjensidighet Consortium ) undersøkelse. De fleste hver stat, ved bekreftelse, vil gi deg en behandling lisens hvis du har passert det ene av disse eksamenene. Men det er likevel viktig å bekrefte stater krav før du søker om en lisens. Hver av disse eksamener test og bekrefte din kunnskap både på narkotika og alkohol definisjoner og effekter, samt rådgiving ferdigheter og etikk. Lenker til hver av disse organisasjonene kan finnes i den ytterligere ressurser delen av artikkelen.