Digidexo.com

Usunne maskiner i skolene

Usunne maskiner i skolene


Foreldre, lærere og lovgivere må undersøke hvilken rolle skolen spiller i klatring frekvensen av barndommen fedme. Mens skole lunsj programmer har tatt brann for dårlig ernæring, er automatene i skolene også å klandre, som tilbyr mat med lite eller ingen næringsverdi. Automater underminere sunne vaner. Sytti prosent av drinker og 80 prosent av snack mat funnet i skolens maskiner er usunn, fullpakket med sukker, fett og tomme kalorier.

Helserisiko

Tomme kalorier føre til voksende midje-linjer. En studie av Journal of School Nutrition viser at én av fem studenter spiser fra automaten på en gjennomsnittlig dag. Den gjennomsnittlige salgsautomat snack inneholder så mange som 253 kalorier. Barn som spiser eller drikker en 250 kalori salgsautomat snack fem dager i uken konsumere en ekstra 1250 kalorier i uken. Kombinert med en økt stillesittende livsstil på grunn av datamaskiner og videospill, barn i skolealder er i fare for å bli overvektige. Childhood fedme fører til andre helseproblemer som utbruddet av type II diabetes. Childhood fedme setter barn i fare for hjertesykdom, høyt blodtrykk og andre helsemessige komplikasjoner som de gamle.

Finansiering

Skoler velger å legge automatene fordi pengene blir kanalisert tilbake til skolene for å betale for ting som ekskursjoner, band uniformer, programmer etter skoletid og forsyninger for klasserommet. Under en lavkonjunktur, som budsjettene er kuttet, kan automater gi den nødvendige finansiering for programmer og forsyninger som ellers ville gå fondsbasert. Motsatt, når budsjettene er kuttet, programmer som blir sett på som unødvendig til læreplanen er også kuttet. Av denne grunn, skoler faller ofte bak i ernæring utdanning. Ansvaret deretter faller tilbake på foreldre som kan eller ikke kan gi barna med riktig ernæringsmessige verdier.

Choices

Automater gir sjelden studenter med sunne valg. Sytti prosent av drikker er sukkerholdig brus, te og sportsdrikke. Noen alternativer er kamuflert som sunne valg, for eksempel flaske grønn te eller frukt juice; men disse valgene ofte har samme mengden av sukker som en flaske med soda. Selv om mange skolekretser har anerkjent problemet og nødvendig automater å tilby sunnere alternativer, studenter som spiser fra automater fortsatt konsumere mer sukker og kalorier enn nødvendig. Tjueto prosent av elevene i klasse en gjennom 12 konsumere mat fra salgsautomat i stedet for skolen lunsj, ifølge en 2005 studie ved School Nutrition Dietary Assessment. Automater gjør det mulig for studenter å strekke seg etter noe annet enn frukt eller grønnsaker.

Handling

Obama-administrasjonen har bedt Kongressen om å begrense automater på skolene. Dette ville bli kvitt noen av de sukkerholdige, høy-fett snacks og drikke. På lokalt nivå, er salgsautomat regelverket blir strengere, med progressive skoler implementere salgsautomater som bare gir friske sunne snacks. Disse maskinene bære ting som gulrot pinner, yoghurt og fersk frukt.