Digidexo.com

Organic Apple Cider Eddik Vs. Pasteurisert Apple Cider Eddik

Organic Apple Cider Eddik Vs.  Pasteurisert Apple Cider Eddik


Dateres så langt tilbake som 3000 f.Kr., har eple cider eddik vært brukt som konserveringsmiddel, naturlig helse rette og antiseptisk. I de siste tiårene har imidlertid destillasjon av eple cider eddik gitt opphav til debatt om dens effektivitet og bruk.

Raw Organic Apple Cider Eddik

Gjæring av sukkeret i knust organiske hele epler av gjær og bakterier produserer eple cider eddik. I den rå, ufiltrerte form, inneholder det spor av "mor" --- en geléaktig, trevlet stoff som naturlig dannes under gjæringsprosessen, og som inneholder de rå enzymer og gode bakterier som er kjent for å fremme god helse. SilverMedicine.org sier at når upasteurisert sin PH nivå, må være under 4,5 for å "hindre muligheten for bakterievekst."

Pasteurisert Apple Cider Eddik

Pasteurisering eksponerer et næringsmiddelprodukt til en forhøyet temperatur, ødelegge visse mikroorganismer som kan forårsake sykdom, uønsket fermentering eller ødelegger. Enten rå eller pasteurisert, forblir eddiksyre den primære aktive element av eple cider eddik på en minimumskonsentrasjon på 4 prosent for eddik er sikker bruk som mat konserveringsmiddel og rengjøringsmiddel.

Heinz, en stor produsent av eddik, forklarer at "eddiker er filtrert og pasteurisert for å gjøre dem skinnende klart" mens innrømme at bedre kvalitet eddiker er "venstre ufiltrert og upasteurisert." I motsetning til rå organisk eddiker som inneholder regn "mor", den klart utseende av pasteurisert eddiker appellerer til forbrukerne.

Medisinske egenskaper

Bare rå, ufiltrert og upasteurisert eple cider eddik inneholder intakte enzymer dannet gjennom gjæringsprosessen. Disse levende enzymer er i stor grad ansvarlig for healing, styrkende egenskaper eddik. Ved inntak, den behandler akne, sure oppstøt, kolesterol, forstoppelse og høyt blodtrykk, ifølge Disabled Verden hjemmeside. Ernæringsmessig mer potent enn den pasteuriserte varianter, er det også vesentlig dyrere.

Husholdningenes Rengjøring

Apple cider eddik er et naturlig, giftfri antimikrobiell rengjøringsmiddel. Eddik er eddiksyre dreper mikrober og arbeider for å fjerne lukt, kutte fett og såpe avskum, oppløse mineral buildup og hemme mugg og bakterievekst. Videre har forskning vist eddik sin effekt øker når den kombineres med andre naturlige og kommersielle husholdningsprodukter som hydrogen peroxide og blekemiddel. Den billigere, klare destillert versjon er å foretrekke for bruk i husholdning rengjøring, ifølge Medical News Today.