Digidexo.com

Den beste flytende diett for Hypoglocemia

Kroppen din trenger en normal mengde blodsukker (glukose) for å fungere skikkelig. Når blodsukkeret synker under 70 mg / dL, en tilstand som kalles hypoglykemi kan forekomme. En rekke symptomer vanligvis følge: forvirring, synsforstyrrelser (dobbeltsyn eller tåkesyn), hjertebank, skjelving, uro, svetting og sult. I noen ekstreme tilfeller, kramper og bevisstløshet skje. Hypoglykemi er ikke en sykdom, men en indikasjon på et helseproblem, vanligvis knyttet til diabetes. For å gjenopprette normal blod sukker, er det viktig for kroppen å få glukose raskt.

Årsaker til hypoglykemi

Det er en rekke faktorer som kan forårsake hypoglykemi, spesielt vanlig blant diabetespasienter fra å ta for mye insulin eller andre diabetes medisiner. Ifølge Mayoclinic.com, "hypoglykemi og diabetes: Hvordan behandler lavt blodsukker," felles faktorer av hypoglykemi inkluderer ikke spiser nok, hopper over eller utsetter et måltid, økt fysisk aktivitet uten å spise nok eller alkoholforbruk.

Flytende diett for hypoglykemi

Hvis du mistenker at du har hypoglykemi, kontrollere blodsukkernivået å være sikker. Hvis det er tilfelle, er det viktig å få blodsukkeret opp raskt for å hindre den fra å dyppe farlig lavt. En flytende diett kan gi rask glukose fylling. Noen væsker inneholder glukose for å øke blodsukkernivået. Drikk 4oz. av fruktjuice. Hvis du ikke har juice, opt for 5 til 6 oz. av vanlig - ikke diett - brus. En teskje sukker eller gelé kan også gi rask glukose forsyning. Hvis du har en historie med hypoglycemic problemer, gjennomføre glukosetabletter da disse kan spises eller kan oppløses i vann for å gi glukose.

Ifølge University of Maryland Medical artikkelen "behandler lavt blodsukker," det er en enkel regel å forholde seg til hypoglykemi: den 15-15 regelen. Etter å ha drukket en væske som inneholder 15 g karbohydrater, vente 15 minutter for blodsukkernivået til å gå opp. Hvis den ikke gjør det, har en annen 15g karbohydrater, og vente i 15 minutter for å teste igjen.

Det er også lett flytende mat som du kan spise i mellom måltider for å holde blodsukkeret stabilt. Ifølge hypoglycemia.org, «Betydningen av indiviudalisere Hypoglykemi Diet," sikte på å spise seks små måltider eller tre viktigste måltider med sunn snacks mellom å holde blodsukkernivået innenfor en normal rekkevidde. Mellom måltidene, kan det være lurt å vurdere sunne flytende matvarer som lav-fett melk, lite sukker, lav-karbohydrat smoothies, grønnsaksjuice eller lav-fett grønnsaksupper.

Alkoholholdige drikker

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse artikkelen "Det jeg trenger å vite om å spise og Diabetes," alkohol kan forstyrre leverens evne til å heve blodsukker. Hypoglykemi relatert til overdreven drikking kan være alvorlige og noen ganger dødelig.