Digidexo.com

Vanlige typer steroider

Det er tre hovedtyper av steroider: Anabole androgene og CORTICO steroider. Anabole androgene steroider er "syntetisk produsert varianter av naturlig forekommende mannlige hormonet testosteron," ifølge National Institute on Drug Abuse. Cortico steroider etterligner en gruppe av kortisol hormoner som forekommer naturlig i kroppen.

Anabole steroider

Anabole steroider blir ofte brukt til å bygge muskelmasse og redusere kroppsfett. Disse steroider er et kjemisk derivat av naturlig forekommende mannlig hormon testosteron.

Populære Anabole steroider

De mest populære anabole steroider er Deca Durabolin, Sustanon, Winstrol og Dianabol tabletter.

Androgene steroider

Androgene steroider utvikle sekundære mannlige egenskaper, slik som dypere stemme. Fortykkelse av nonreproductive veiene vev, for eksempel bein, strupehodet og stemmebåndene, oppstår også. En reduksjon i kroppsfett er sett med bruk av androgene steroider, også.

Populære androgene steroider

Equipoise, Anadrol og Oxandrin er vanlige androgene steroider.

Cortico steroider

Cortico steroider er steroider som imiterer effekten av kortison-lignende hormoner i kroppen. Disse hormonene bidra til å regulere betennelser. Cortico steroider er forskjellig fra anabolske og androgene steroider som de er brukt i behandling av fysiske plager.

Felles Cortico steroider

Vanlige CORTICO steroider er Prednisolone, Hydrocortisone og Triamcinolone.