Digidexo.com

Herbal behandlinger for hetetokter

En varm flash er bokstavelig talt en oppfatning av at du er varmere enn normalt. The Mayo Clinic bemerker at som østrogen reduseres i overgangsalderen, kan sin tilbaketrekning påvirke hypothalamus, den delen av hjernen som regulerer kroppstemperaturen. Kroppen din så reagerer som om det virkelig er overoppheting, og slipper varme gjennom svetting og økt blodsirkulasjon.

Tradisjonelle behandlinger

Hormonbehandling var en gang vanlig middel for menopausale symptomer, inkludert hetetokter. Men etter studier som National Institutes of Health Women Health Initiative, som viste at hormonbehandling var assosiert med en økt risiko for hjerteinfarkt, blodpropp, hjerneslag, demens og visse typer kreft, kvinner har vært vurderer mer urte og naturlig rettsmidler for hetetokter.

Herbal behandlinger

Klaseormedrue, rødkløver og soya er tre urte kosttilskudd som kan hjelpe kontroll hetetokter. Kinesisk medisin blandinger er et annet alternativ. Imidlertid bevis for og mot anvendelse av disse mangler. En studie fra 2006 gjennom Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, og en annen ble publisert i Annals of Internal Medicine i 2002, fant klaseormedrue å være ineffektiv.

Økt soya matforbruket i Asia har vært spioneringen som en grunn for de mildere menopause symptomer hos kvinner i disse landene. Årsaken antas å være den estrogenlike oppførselen fytoøstrogener og isoflavoner i soya matvarer. Imidlertid er denne implikasjon basert på spise hele soyaprodukter, heller enn å ta soya eller isoflavon kosttilskudd. Rødkløver og andre planter inneholder isoflavoner i tillegg, noe som gjør dem kandidater for urte-behandlinger; derimot, er bevis for disse som vellykkede rettsmidler anekdotiske.

Forsiktighetsregler

Mens isoflavoner i soya, rødkløver og andre planter kan virke som en god erstatning for østrogen tapt under overgangsalderen, både Mayo Clinic og BreastCancer.org oppmerksom på at de samme estrogenlike isoflavoner kan utgjøre et problem for de som har hatt brystkreft, som i visse tilfeller kan forverres av østrogen. Rådfør deg med en lege før du starter noen form for isoflavon supplement eller urteterapi. Soy matvarer, derimot, regnes som trygt i moderate mengder.

I en 1 juli 2009, artikkel i The New York Times, Dr. Tod Cooperman av ConsumerLab.com bemerkes at når hans selskap testet urte menopause behandlinger, fant de en som inneholdt bly, og to som ikke inneholder så mye av sin aktive ingredienser som sine etiketter sa de gjorde.

Alternatives

The Mayo Clinic bemerker at behandling for hetetokter er ikke nødvendig med mindre de er å forstyrre livet ditt. Livsstilsendringer og vaner kan være like effektive i å kontrollere ubehag. Avslapping, dyp pusting og bare holde seg kald gjennom bruk av vifter, lagdelte klær og noe kaldt å drikke kan være nok til å håndtere milde hetetokter. Unngå røyking, som røykerne kan være mer utsatt for hetetokter enn ikke-røykere.