Digidexo.com

FDA godkjent vekttap kosttilskudd

Vekttap er et mål at mange mennesker jobber mot. Individer bruker varierende former for dietter og trening for å hjelpe dem å kaste ekstra pounds og leve sunnere. Vekttap kosttilskudd er et annet alternativ når du prøver å forbedre helsen din, men ikke alle er godkjent av US Food and Drug Administration.

FDA godkjente kosttilskudd

FDA er en statlig etat som overvåker sikkerheten av en rekke mat og legemidler. Siden 1994 har FDA regulert kosthold kosttilskudd som mat i stedet for narkotika, noe som betyr at prosedyrene er mindre strenge og en godkjenning er ikke nødvendig for produktet. Mange vekttap produkter er tilgjengelig for kjøp som ikke har fått FDA-godkjenning.

De siste årene har FDA har godkjent noen kosttilskudd som kan hjelpe til med vekttap. Xenical, Alli, Meridia og phentermine er de medisinske navn på disse produktene. Hver av disse produktene gjør forskjellige ting, for eksempel å undertrykke appetitten til å hjelpe regulere kaloriinntaket. Det er best å bruke disse produktene under en resept og med slanking eller trening. Kontakt lege før du tar noen av disse produktene for å bedre forstå hvordan de vil påvirke kroppen din.

Xenical og Alli

Xenical og Alli er to beslektede former for vekttap kosttilskudd. Alli er en mindre dose av de samme ingredienser i Xenical. Disse produktene bistå i vekttap ved å hjelpe kroppen blokkere opptaket av fett fra forbrukte næringsmidler. Xenical kan gi bivirkninger på grunn av fettet som slippes ut fra kroppen din. Disse bivirkningene inkluderer: fet avføring, kvalme, økt bad oppfordrer og kvalme. Du kan oppleve de samme bivirkninger av å bruke Alli. Xenical er bare tilgjengelig med en resept fra lege mens Alli er tilgjengelig over-the-counter.

Meridia

Meridia er en type vekttap supplement som bidrar til å undertrykke appetitten. Dette produktet brukes vanligvis i en kombinasjon med en lav kalori diett og mosjon. Meridia vil hjelpe deg å miste pounds grunn til å spise mindre og lavere kaloriinntak vil redusere det totale antall kalorier du får i. Bivirkninger av dette produktet er munntørrhet, kvalme, forstoppelse, tretthet og hodepine. Meridia er tilgjengelig med en resept fra lege. Sibutramin er et eksempel på et produkt som inneholder Meridia.

Phentermine

Phentermine er et annet stoff som hjelper deg å bruke vekt. Denne medisinen er normalt brukt av enkeltpersoner som er betydelig overvektig og har ikke vært i stand til å miste pounds gjennom andre metoder. Phentermine er også ansett som en appetitt suppressant. Bivirkninger inkluderer problemer med å sove, oppkast, diaré eller forstoppelse. Bruke phentermine for lengre perioder kan også føre til abstinenslignende symptomer. Phentermine er tilgjengelig via resept bare.