Digidexo.com

Typer av Transgender Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling for trans menn (de som har gått eller er overgangen til menn) og trans kvinner (de som har eller i dag er overgangen til kvinner) innebærer å ta testosteron eller østrogen. Disse hormon terapi forskjellig for de ulike gruppene, og effekter på enkeltpersoner variere, men vil som regel gi deg samme resultat.

Testosteron for kvinne-til Male (FTM) Trans menn

Testosteron er mest populært injisert i muskelen med en sprøyte, selv om andre fremgangsmåter for administrering av testosteron (ofte referert til som "T" i trans fellesskap) er med pellets under huden, piller eller geler og kremer påføres huden. Testosteron må bli administrert ved regelmessige intervaller for en levetid fordi kroppen ikke vil begynne å produsere den på egen hånd.

Effekten av testosteron

Testosteron vil føre til menstruasjonssyklusen å stoppe, økt hårvekst i hele kroppen, en dypere stemme, en forstørret klitoris, omfordeling av kroppsfett fra hoftene og baken til magen, forstørret muskulatur, rue opp huden, økt libido og økt olje i huden, noe som kan føre til akne.

Østrogenbehandling for mann til kvinne (MTF) Trans Kvinner

Østrogen kan tas med intramuskulære injeksjoner, piller eller hud gels. Det har vært noen komplikasjoner med trans kvinner utvikle blodpropp fra intramuskulære injeksjoner og muntlig piller, så trans kvinner over 40 generelt rådes til å bruke gel form av østrogen, også kjenner som transdermal applikasjon.

Trans kvinner også ofte ta anti-androgener, som vil blokkere mannlige hormoner kroppen produserer naturlig. Hormonnivået for både østrogen og anti-androgener vil variere basert på den enkelte og må overvåkes av en lege.

Effekter av østrogen og antiandrogen Ufrivillig barnløshet

Etter å ha tatt estrogen og anti-androgener, vil en trans kvinne legge merke til følgende effekter: mykning av huden, omfordeling av fett og en økt kroppsfett, krymping av penis, reduksjon i muskelmasse og tap av evnen til å produsere eller opprettholde en ereksjon. Etter å ha tatt disse hormonene for et år eller mer, vil kroppen hårvekst sakte, og brystene kan vokse litt. Hann-mønster baldness vil også treg. Enhver brystvekst som forekommer vil være permanent selv om en trans kvinne velger å slutte å ta østrogen og anti-androgener.

Hva østrogen og testosteron vil ikke gjøre

Testosteron vil vanligvis ikke gi noen til å vokse høyere (selv om dette har noe blitt rapportert i FTM personer under 25). Det vil ikke føre til at brystene til å forsvinne, og vil ikke opprette en mannlig penis. Mange menn trans velger å gjennomgå "øverst operasjon", som er fjerning av brystene fulgt av bryst rekonstruksjon. Mye sjeldnere, vil trans menn gjennomgå en phalloplasty til kirurgisk skape en penis.

Østrogen vil ikke føre til en trans damestemme for å endre til høyere pitch eller forårsake andre permanente fysiske kropp strukturer for å endre for eksempel høyde eller bein størrelse.