Digidexo.com

Hvordan kan jeg Provoserende HGH?

HGH står for humant veksthormon, som er produsert i hypofysen. The Mayo Clinic sier at HGH hjelper opprettholde sunne vev, organer og bein, men at når vi alder, begynner produksjonen av HGH å avta. Det er mange produkter som hevder å være HGH, eller å stimulere HGH produksjon. Snarere enn å bruke unødvendig penger, og risikoen konsumere et produkt som ikke er alt den hevder å være, det er naturlige måter du kan utløse kroppens produksjon av HGH.

Boost Exercise

Trening er en av de mest kraftfulle, naturlige måter å stimulere utgivelsen av HGH i kroppen, i henhold til 2003 utgaven av "Sports Medicine." En av de beste treningsøktene for HGH produksjon er styrketrening, eller muskel bygging øvelser, med høy intensitet. Løfte vekter, eller til å gjøre push-ups, er effektive. I september 2003 utgaven av "European Journal of Applied Physiology," Forskerne rapporterer at i bare én økt for trening som fant sted mellom 8 og 9 am, HGH nivåer økte med 80 prosent og deretter falt ned igjen etter trening.

Sove lenger

Søvn er oppført som de andre kraftige, naturlige midler for å utløse HGH produksjon. I april 2000 utgaven av "veksthormon og IGF Research," forskere ved University of Chicago forklare at det er en sammenheng mellom hvor mye tid tilbrakt i dyp søvn og mengden av HGH produseres i kroppen. Siden HGH produksjonen er høyest i de sene timer søvn, en kort søvn span av fem timer i motsetning til minst syv vil begrense din naturlige produksjon av HGH.

Spis et sunt kosthold

En sunn diett er viktig å opprettholde den naturlige produksjonen av HGH. Etter å ha tilstrekkelig inntak av proteiner, i særdeleshet, har blitt funnet å være assosiert med HGH produksjon. En rapport fra Barneklinikken ved McGill University i Quebec sier at en diett lav på protein kan undertrykke utgivelsen av HGH, men den eksakte mekanismen som den gjør dette er uklart. Et annet kosttilskudd betraktning når du ønsker å utløse HGH er mengden sukker du spiser. Sukker, enten i form av sukker eller raffinert, behandlet karbohydrater som kan konverteres til sukker i kroppen, for å fremme produksjon av insulin, som kan hindre produksjonen av HGH.

Redusere Stress

Lære å kontrollere stress i livet ditt er kritisk til naturlige HGH produksjon. Mens avslapning vil faktisk ikke utløse sekresjon av HGH, hvis du er stresset, vil du stoppe den naturlige produksjonen. Stress gir en økning i kroppens nivåer av stresshormonet adrenalin. European Journal of Endocrinology rapporterer at adrenalinet vil undertrykke økningen av HGH nivåer. Finn din egen måte å takle livets daglige påkjenninger. Meditasjon, yoga, journalføring og trening har vist seg å hjelpe.