Digidexo.com

Løsninger for høyt testosteron hos kvinner

Testosteron er produsert i eggstokkene og binyrene av kvinner. Høye testosteronnivå hos kvinner har en tendens til å forårsake en rekke problemer. Forhøyede nivåer av denne mannlige synonymt hormonet kan føre til overdreven ansikts hår, økt muskelmasse, waistline kroppsfett og voksen angrep acne. Den vanligste årsaken til dette testosteron økning i kvinner er Polycystisk ovariesyndrom. Denne lidelsen fører til flere cyster som follikler til å hope seg opp i eggstokkene. Den eggstokk begynner å produsere og utskille store mengder av testosteron.

Livsstilsendringer

Implementering av endringer i livsstilen din effektivt kan redusere høye testosteronnivå. Lav risiko endringer inkluderer å redusere stressnivået og følge en sunn spising diett. Kvinner med testosteron ubalanser har nå gått ned i vekt ved å følge en lav karbohydrat / diabetiker spise plan. Legge frukt, salat, fisk, fjærkre og nøtter til kosthold kan bidra til å redusere testosteronnivå. Forbruker stekt, sukkerholdig og fet mat bidra til testosteron øker og vektøkning. Øve stress reduksjon teknikker, som yoga og meditasjon, kan være svært gunstig. Ved å kombinere disse praksis med regelmessig mosjon og et balansert kosthold vil bidra til å forbedre din generelle kvaliteten på helse.

Naturlig rettsmidler

Alternativ medisin er en effektiv måte å behandle forhøyet testosteronnivå trygt og naturlig. Denne fremgangsmåten innebærer liten eller ingen risiko, med forskjellige behandlinger som benyttes for behandling. Urtemedisiner effektivt behandle testosteron ubalanser ved kilden. Disse alternativene er enkle å følge, og kostnadseffektivt. To typer som brukes for behandling er phytoestrogenic og ikke østrogen urter. Phytoestrogenic urter (ex: klaseormedrue) inneholder plante produsert østrogen. De hjelper til å lindre ubalanser ved å innføre ytterligere hormoner i kroppen. Ikke østrogen urter (ex: macafem) inneholder ikke østrogen egenskaper. De stimulerer naturlige hormonproduksjonen med nærende endokrine og hypofysen. De balansere testosteron naturlig ved å stimulere kroppen til å produsere sine egne hormoner.