Digidexo.com

Natural Healing for Fibroid Svulster

Fibroids er en godartet livmor tilstand som rammer mange kvinner før utbruddet av overgangsalder. Leger vanligvis behandle fibroids med narkotika behandlinger som Gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH) agonister eller kirurgiske prosedyrer som for eksempel en hysterektomi. Det finnes imidlertid også en rekke naturlige behandlinger som kan brukes for å gro fibroider.

Urtete

Urtete kan være brygget fra en rekke urter som bidrar til å krympe fibroids, som rødkløver, klaseormedrue, malurt eller røde bringebær. Å brygge urtete, plasserer en heaping teskje tørket urt i en kopp og dekke det med kokende vann. La urtene til bratt for minst 10 til 15 minutter, og deretter press urtete i en mugge. Drikk en kopp urtete to ganger om dagen.

Jern-rikt kosthold

Når fibroids resultere i kraftig, langvarig menstruasjonsblødning, kan du utvikle anemi, en tilstand som kjennetegnes ved å ha for få røde blodceller i kroppen. Jern er et mineral næringsstoff som er nødvendig ved fremstilling av disse blodceller, og for å forebygge anemi. Kosthold er en utmerket kilde til dette mineralet, og noen av de beste kildene til jern inkluderer grønne blader, rødt kjøtt, skalldyr, egg og bønner. Den anbefalte kosten kvote (RDA) for jern er 18 mg, og du kan øke ditt daglige inntak av jern opp til 20 mg om dagen.

Heat Application

Anvendelsen av varme til den nedre del av magen bidrar til å bedre blodsirkulasjonen i bekkenområdet, noe som bidrar til å krympe fibroidene. Det bidrar også til å lindre noen av fibroid-forårsaket symptomer som dysmenoré (smertefulle menstruasjonskramper). Heat programmet kan gjøres ved hjelp av en varmeflaske eller oppvarming pad. Et varmt bad har også en lignende fordelaktig virkning.

Progesteron Cream

En annen behandling for fibroids er naturlig progesteron krem. Den aktive forbindelsen i denne krem ​​er progesteron, et steroid hormon som produseres i eggstokken. Dette hormonet har effekten av å korrigere den hormonelle ubalansen som oppstår når østrogennivået er unormalt høyere enn progesteron nivå. Gjenopprette normal balanse bidrar til å krympe fibroids.

Nattlysolje

Nattlysolje (EPO) er en urte eterisk olje som utvinnes fra frøene av nattlysolje urt. Den er rik på essensielle fettsyrer, som er anti-inflammatoriske stoffer som bidrar til å lindre fibroid-forårsaket betennelse. Nattlysolje er tilgjengelig i kapselform i helsekostbutikker.