Digidexo.com

Hormon Pellet Therapy

Hormonterapi pellet (også kjent som naturlige hormonterapi) er en prosedyre som omfatter innsetting av bioidentical hormoner i form av små pellets under huden. Det er en smertefri prosedyre. Hormone pellet terapi blir utført under huden på de laterale baken. Bioidentical hormoner er utvunnet fra planter. Hormon pellet terapi er ofte brukt til å behandle symptomer på overgangsalder.

Hormoner

Alle hormoner i de små pellets er bioidentical, noe som betyr at de er en presis molekylær matchup menneskelige hormoner. Hormonene består av enten testosteron eller østradiol (som er den mest avgjørende kvinnelige østrogen for mennesker).

Process

Pelletene blir satt sammen og tatt opp med bruk av soyabønner. Disse pellets er enten helt testosteron eller østradiol fullstendig. Det er også en liten mengde stearinsyre. De oppløses fullstendig under huden i løpet av en periode på omtrent tre til seks måneder. Selv om laget av soyabønner, er det uvanlig at en person som er følsom for soya ville ha problemer med å tolerere dem.

Bruksområder

Hormon pellet terapi er vanligvis brukes til å behandle og behandle symptomer som er forbundet med både overgangsalder og perimenopause (årene som kommer før overgangsalderen). Disse symptomene er humørsvingninger, irritabilitet, hetetokter, natt svette, hjertebank og vaginal tørrhet.

Formål

Plasseringen av disse små pellets innsiden av legemet kunne bli sammenlignet på noen måter til å sette inn nye eggstokkene inn i kroppen, som funksjon av pelletene er som tidligere funksjon av eggstokkene. Disse pellets gradvis slipper ut hormoner i blodet, ligner på hvordan eggstokkene gjorde før.

Hormonbehandling

Hormon pellet terapi er et alternativ til hormonbehandling (HRT). Kvinner som velger å bruke subkutan østrogen over tradisjonelle typer hormonbehandling ofte gjør det av misnøye med sistnevnte, eller av frykt for skadelige komplikasjoner som hjerteinfarkt og risiko for brystkreft. Begge disse komplikasjoner er usannsynlig med hormon pellet terapi.