Digidexo.com

Negative effekter av tradisjonell Tanntråd

Negative effekter av tradisjonell Tanntråd


Pasienter gi tannleger mange unnskyldninger for ikke bruk av tanntråd: frykt for tannkjøttskader, ikke nok plass mellom tennene, blødende tannkjøtt, smerter, mangel på tid, ikke en nødvendighet, awkwardness, etc. Men forsømmelse i dette området gjør at skadelige bakterier for å danne plakk på tenner og tannkjøtt som vil føre til tannkjøttsykdom eller tannråte. Videre er bruk av tanntråd er nødvendig for å rengjøre innsiden områder av tennene, som står for nesten 40 prosent av det samlede tannoverflaten. Det betyr at en person som ikke klarer å bruke tanntråd regelmessig er å vandre rundt med bakterier og plakk i munnen - og vil neppe ha frisk pust. På samme tid, er imidlertid nødvendig for å lære å bruke tanntråd riktige teknikker for å forhindre skade på tannkjøttet eller tenner.

Limit Tanntråd til en gang om dagen

Tanntråd en gang om dagen - ikke mer, ikke mindre. Det tar 24 timer for bakterier å bosette seg i mellom tennene og begynne å danne plakk, så en gang om dagen er ideelt. Overdreven bruk av tanntråd kan irritere, og til slutt skade tenner og tannkjøtt.

Vær Gentle

Ikke skrap floss løpet tannkjøttet; ikke bruk en grov, saging bevegelse over tannemaljen. Stort trykk eller grove bevegelser kan erodere tannemaljen over tid, løsne tennene fra tannkjøttet, og skade eller erodere tannkjøttet.

Fokus på innvendige overflater

Curve floss rundt hver tann og forsiktig floss opp og ned innsiden av tennene, og rundt på baksiden av bakerste tennene. Ikke tving floss ned i tannkjøttet.

Typer Floss

Bruk vokset floss, eller dun plukker, hvis tennene er tett linjeavstand. Ikke bruk tannpirkere bortsett fra sporadisk og forsiktig, da de kan skade delikat tannkjøtt vev.