Digidexo.com

Hva Records Trenger jeg å bli tatt opp til en dyktig sykepleier Facility?

Opptak til en dyktig sykepleier anlegget krever visse poster og dokumenter slik at innleggelser ansatte kan nøyaktig vurdere omsorgsbehov av hver potensielle bosatt. Disse dokumentene gir også anlegget med informasjon om personens medisinske historie. Informasjon om forsikring og økonomi knyttet til sykehjem omsorg er også nødvendig.

Pasientjournal

Den vordende bosatt må oppgi den dyktige sykepleie anlegget med informasjon om medisiner hun tar, medisinske tilstander hun lider av, registreringer av operasjoner og andre medisinske prosedyrer, og enhver annen relevant helse og medisinsk informasjon. Dette gjør at anlegget for å vurdere den psykiske og fysiske helsen til den potensielle bosatt og for å avgjøre om anlegget kan møte disse behovene.

Forsikring Informasjon

Bevis for Medicare, Medicaid, VA fordeler, privat forsikring eller en kombinasjon er nødvendig for dyktig sykepleier anlegget admission.You kan gi bevis i form av kvalifikasjons bokstaver, medlemskort, navnet på forsikringsselskapet - hvis aktuelt - og prospektiv residentâ € ™ s forsikring nummer.

Signert kontrakt

Det er viktig for beboerne å være fullt informert om reglene for en dyktig sykepleier anlegget. Med mindre den potensielle bosatt er mentalt uføre ​​og kan ikke signere opptaksavtalen på egne vegne, kreves en innrømmelse kontrakt signert av både fastboende og et sykehjem representant for opptak. En ansvarlig tredjepart kan signere på residentâ € ™ s vegne hvis han ikke er i stand til å gjøre det.