Digidexo.com

Urter for Joint muskelbetennelse

Når musklene i leddene blir betente, kan en ellers frisk person føles som en invalid- klarer å utføre daglige funksjoner uten ødeleggende smerte. Heldigvis er det mange urter har potente anti-inflammatoriske egenskaper som har blitt bekreftet av vitenskapelige studier, og kan kombineres til en effektiv protokoll til å administrere og avlaste felles muskelbetennelse. Ved hjelp av den felles urter gurkemeie og oliven, sammen med den spesifikke urte formel JCICM-6, kan det være mulig å dramatisk redusere inflammasjon og smerte i ledd muskler.

Gurkemeie

Gurkemeie er en lys oransje rot som vanligvis finnes i pulverisert form på supermarked krydder stativer og er et fast innslag i indiske karriretter. En studie av Janet L. Funk publisert 30. oktober 2006 i tidsskriftet "Arthritis & Revmatisme" fant at gurkemeie ekstrakt dypt hemmet leddbetennelse og ødeleggelse hos rotter. Gurkemeie kan legges til mange matvarer som en smaksrik krydder og kan også kjøpes i kapselform fra mange produsenter av kosttilskudd.

Olive

Oliventreet er en av de viktigste kildene til mat og medisin i tradisjonelle middelhavs kulturer, og er et viktig tillegg til en daglig diett for å bekjempe felles muskelbetennelse. En studie publisert i august 2007-tidsskriftet "Nutrition Research" fant at oliven ekstrakt bedre pasientens evne til å utføre daglige aktiviteter og redusert smerte de følte fra revmatoid artritt. Både oliven og olivenolje kan legges til en daglig diett, og mange kosttilskudd laget av oliven blader er også tilgjengelig på helsekostbutikker. Forskerne i den ovennevnte studien mente at det var polyfenoler som finnes i olivenekstrakt som ga det sin effekt.

Kinesiske urter

JCICM-6 er en standard kinesisk formel som tradisjonelt har vært brukt for å behandle leddgikt og andre felles beslektede tilstander. En studie fra 2006 publisert i tidsskriftet "Biological & Pharmaceutical Bulletin" fant at JCICM-6 viste betydelige anti-inflammatorisk og painkilling egenskaper når testet på mus som ble administrert kjemikalier designet for å forårsake betennelse. JCICM-6 kan bestilles online via leverandører som spesialiserer seg på kinesisk urte formler eller kjøpt skjema kinesisk urte butikker. Du kan også besøke en utøver av tradisjonell kinesisk medisin for å få en tilpasset blandet urte formel skreddersydd til dine spesifikke felles problem mikset av en profesjonell herbalist.