Digidexo.com

7 Dag Colon Cleanse

Tykktarmen har et stort antall sprekker der avfall, avføring og annet rusk kan bli fanget. Du kan ende opp med å føle seg syk eller sliten på grunn av de fangede giftstoffer, men å gjøre et kolon rens kan føle deg bedre, og også hjelpe deg å miste noen få pounds. Du trenger bare å ta seg i å gjøre det på riktig måte.

Tarm Cleanser

En tarm cleanser fungerer ved å skyve ut oppsamlet avfall i mage-tarmkanalen og tvang at rusk gjennom tarmen. Som massen fungerer gjennom tarmen, plukker den opp fanget stykker fanget på sidene og bidrar til å utvise dem også. The Master Cleanse program, som bruker alle naturlige produkter er et godt eksempel på dette. Mange av disse programmene begynne å jobbe innen den første uken, men noen foretrekker å bo på programmet for lengre perioder av gangen.

Colon Cleanser

Kolon renset som Colon Sweep og Oxygen Colon Cleanse er utviklet for å fungere på samme måte som en tarm cleanser, men legger mer vekt på tykktarmen. Produktene oppløse rusk og bakterier fanget i tykktarmen, snu disse giftstoffer i en geléaktig blob som er utvist fra kroppen. Den beste måten å bruke denne type produkt er ved å ta det to ganger om dagen og spise fem små måltider består hovedsakelig av hele korn og frisk frukt. Dette bidrar til å fjerne hoveddelen av eventuelt rusk, avfall eller toksiner fanget i mage og tarm, så vel som de som er fanget i tykktarmen.

Diet

En diett som er rik på antioksidanter og kostfiber kan hjelpe deg med å rense ut kolon i syv dager eller mindre. Hele korn som pasta og brød, belgfrukter og frisk frukt og grønnsaker kan hjelpe deg med å rense ut ikke bare tykktarmen, men mage-tarmkanalen. Det kan også bidra til å forhindre kolon fra samler avfall og holde avføring mer regelmessig. Hvis du har planer om å følge denne type diett, prøv sakte innlemme de nye matvarer inn i systemet for å hindre støt.