Digidexo.com

Som er viktigst når du drikker alkohol: Mellomrom eller hvor mye du drikker?

Som er viktigst når du drikker alkohol: Mellomrom eller hvor mye du drikker?


Når man drikker alkohol, avstand tiden mellom inntak av drikke er viktig fordi kroppen kan kun forbrenne en drink per time. Men ingenting har større helsemessige og sikkerhetsmessige implikasjoner enn mengden alkohol som en person forbruker.

Avstands Drinks Krever Watching Forbruk

Mengden av alkohol som en person forbruker bidrar til hans blodalkoholinnhold. Men noen cocktails er laget med en sterkere alkoholinnhold enn andre, så vær klar over hvordan din drink er gjort. For eksempel er en Long Island iste ansett som mer enn en drikk på grunn av mengden av forskjellige alkoholer som er i den. Standard drinker teller som en porsjon og inneholder ca 0,6 dl av alkohol. Eksempler på standard drinker er en 12-oz. øl, en 4-oz. glass vin eller en 10-oz. vinkjøler.

Mengden konsumert skaper flere sikkerhetsproblemer enn Mellomrom

Selv om avstanden mellom forbruket av alkoholholdige drikkevarer kan bidra til å holde en persons dom intakt, er det fortsatt ikke vil hindre problemene sikkerhetsatferdsproblemer at for mye inntak av alkohol kan cause.The mest åpenbare sikkerhet bekymring for å drikke for mye alkohol er trafikkulykker. Når en persons blod alkohol innholdet overstiger 0,05 prosent, er det ikke lenger trygt for henne å kjøre. En alkoholpromille forbi 0,05 prosent gjør også en person mer utsatt for andre skader på grunn av tap av dømmekraft, koordinasjon og balanse.

Beløpet du Drikk fører til mer helseproblemer

Det er helseproblemer som drikker alkohol fører uavhengig av tidsrammen der det ble konsumert. Selv en liten mengde alkohol kan forverre en eksisterende helsetilstand. For mye alkohol kan permanent eksos leverens evne til å forbrenne alkohol, noe som gjør det beløpet som en person drikker en alvorlig concern.The kortsiktige konsekvensene av alkohol er tap av dømmekraft, bakrus og dehydrering. De langsiktige virkningene er tapt hjerneceller, leversvikt, sår og høyt blodtrykk.