Digidexo.com

Mestre Lemon Cleanse Diet

Mestre Lemon Cleanse Diet


The Master Lemon Cleanse Diet er en tre-trinns avgiftning program som ble opprettet i 1941 Selv om det ble utviklet for å hjelpe pasienter fjerne farlige giftstoffer fra kroppen, har det vært gjenstand for kontrovers av helsepersonell.

Master Cleanse Diet

Rens Programmet består av tre trinn: lette-in, lemonade diett og lette ut. Lette-I er et valgfritt trinn som forbereder magen for mindre mat. Rens er det andre trinnet og krever deltakeren til å drikke en kombinasjon av frisk sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og vann i syv dager. Enkel-out forbereder kroppen til å vende tilbake til et normalt kosthold.

Helserisiko

Eksperter fra American Dietetic Association anbefaler ikke programmet som faste fra mat langsiktig kan rane kroppen for viktige næringsstoffer og hemmer immunsystemet. Extreme kalorireduksjon kan føre til alvorlig hodepine, tretthet og humørsvingninger. Diabetikere, gravide eller personer som lider av hjerte-eller nyresykdom eller fordøyelsessykdommer bør ikke prøve programmet.

.

The Human Body

Mens mange mennesker lider av tilstander som kan hemme organfunksjon, til leveren, nyrer, lunger og hud arbeid i forbindelse eliminere giftstoffer fra kroppen. The Capitol Gastroenterology Consultants Medical Group i Sacramento, California tror ikke avgiftning dietter er nødvendig på grunn av dette komplekset, innebygd avgiftning system.