Digidexo.com

Forskjellen mellom Albuterol Sulfate & Plain Albuterol

Albuterol og albuterolsulfat er reseptbelagte medisiner som er foreskrevet for å kontrollere tungpustethet hos pasienter med astma og bronkitt. Det er noen små forskjeller i de to medikamentene, og begge har noen bivirkninger forbundet med bruken.

Albuterol

Den generiske form av Albuterol inhalers inneholde albuterol. Denne medisinen brukes til å behandle bronchospasms fra astma eller utøvd indusert tungpustethet.

Albuterolsulfat

Albuterol sulfat er funnet i albuterol sirup, tabletter, og forstøveroppløsninger. Det er ingen stor forskjell mellom medisiner Albuterol og albuterolsulfat, og de er begge brukes til å behandle astma bronkitt pasienter.

Effekter

Bivirkningene er de samme for albuterol og albuterol sulfat. Dette kan omfatte skjelving, skjelvinger, hodepine, svimmelhet, kvalme, oppkast, øvre luftveisinfeksjoner, nervøsitet og en rask hjerterytme.

Legemiddelinteraksjoner

Albuterol og albuterolsulfat kan samhandle med andre medisiner, så det er viktig å fortelle legen din om noen over-the-counter eller reseptbelagte medisiner du tar. Dette vil bidra til å unngå en farlig interaksjon.

Advarsel

Fortell legen din før du tar albuterol eller albuterolsulfat, hvis du har blitt diagnostisert med en rask hjerterytme, uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk, overaktiv skjoldbruskkjertel, diabetes, kramper, hjertesykdom eller allergi mot matvarer, fargestoffer eller konserveringsmidler. Dette vil bidra til å unngå eventuelle uønskede bivirkninger fra disse medikamentene.