Digidexo.com

Lav glykemisk mat Planer for menn

Lav glykemisk mat Planer for menn


Dr. David Jenkins og et team av forskere som opprinnelig ble utviklet begrepet glykemisk indeks i 1981 ved Universitetet i Toronto. Definisjonen av glykemisk indeks er et mål på økningen i blodsukkeret etter et maten er spist. Siden sin utvikling, har mange bøker og planer blitt opprettet rundt ideen om å konsumere lav GI matvarer for å hindre cravings og oppmuntre raske vekttap. Det er flere spise planer som oppfordrer tilslutning til lav GI matvaner.

Nutrisystem for menn

Nutrisystem tilbyr en pre-pakket måltider basert på glykemisk indeks. Fremmes av Dan Marino og Don Shula, tar Nutrisystem for menn gjetting ut av lav glykemisk slanking ved å gi mat i forhåndsvalgte kombinasjoner ment å være sammen med ferske produkter du kjøper på egen hånd. Denne planen har en gjennomsnittlig kostnad på ca $ 10 per dag, og så lenge du holder deg til maten levert, kan du være sikker på at du er innenfor kravene til en lav-GI diett.

South Beach Diet

The South Beach Diet priser matvarer basert på deres ulike glykemisk belastning, og understreker forbruk med lavest GI matvarer, spesielt i lav-karbo første fasen av dietten. Mens karbohydrater er i utgangspunktet begrenset på samme måte som en typisk low-carb plan, The South Beach Diet fortsatt tungt slutter seg til ideen om at du ikke trenger å gi opp karbohydrater helt å høste fordelene av en lav-glykemisk diett. Dietten gir selv et diagram av lav, middels og høy glykemisk indeks mat for referanse.

Atkins Diet

The Atkins Diet, en av de mest populære lav-GI / low-carb planer, fokuserer på å begrense enkle karbohydrater som brød, poteter, søtsaker og mel mens økende forbruk av proteiner og ubehandlet, ikke-stivelsesholdige karbohydrater som grønne grønnsaker. Dietten fire faser inkluderer Induksjon, vekttap, Pre-Vedlikehold og Lifetime vedlikehold, og hver fase er utformet for å kontrollere blodsukkeret og redusere cravings for karbohydrater. Forskere sier at en low-carb plan som Atkins eller South Beach kan være den mest effektive vekttap alternativ for menn. En studie utført av Jeff volek ved University of Connecticut og publisert i Open Access Journal "Nutrition & Metabolism" konkluderer med at mer enn 70 prosent av mennene som er plassert på ulike diett planer mistet mer vekt og kroppsfett på en lav-karbohydrat diett i forhold til menn på lav-fett eller lavere kalori planer.

ediets glykemisk Impact Plan

eDiets.com er et verktøy som samler de mest populære diett planer i et elektronisk system for planlegging og støtte. Området byr på mange lav glykemisk diett planer, inkludert Glykemisk Impact, Hypoqlykemisk / Low-Sugar, og leve med diabetes planer. Glykemisk Impact Planen er en balansert, næringsrik plan som gir 40 prosent av kaloriene fra det meste lav glykemisk karbohydrater som hele korn, 30 prosent fra magre proteiner som kylling og fisk, og en annen 30 prosent fra sunt fett som olivenolje. Dietten streker begrensende enkle sukkerarter og samtidig øke fiberinntaket for å hindre blodsukkersvingninger og cravings.