Digidexo.com

Fakta om Kasein Protein

Protein er byggesteinen av muskel vev. Tilstrekkelig inntak av protein er nødvendig for å bidra til å bygge muskler og opprettholde muskelmasse. Selv om det finnes flere typer protein for å velge mellom, har kasein protein noen unike fordeler å tilby idrettsutøvere, kroppsbyggere og fitness entusiaster.

Identifikasjon

Kasein protein er en type protein som finnes i melk. Volum, er 80 prosent melkekaseinprotein og myseprotein 20 prosent. Kasein protein er full av gunstige aminosyrer. Oste er en annen form av kasein-protein. Mange kroppsbyggere og idrettsutøvere fordøye det like før du går i dvale for å gi kroppen protein å fordøye hele natten.

Funksjon

Kasein proteinet er forskjellig fra myse protein fordi det er en langsommere oppslutnings protein. Når du inntar kaseinprotein, danner den en gel-lignende stoff i magen som det fordøyer langsomt over en periode på 3-4 timer. Dette resulterer i en jevn frigjøring av proteiner og aminosyrer i løpet av denne tidsperiode. Det er mange kasein protein pulver tilgjengelig på markedet som vil gi deg en utmerket kvalitet kasein protein. Disse pulver kan blandes med melk eller vann, og er praktisk å drikke på farten.

Fordeler

Kasein protein pulver inneholder høye doser av aminosyren glutamin. Glutamin er nyttig i å bevare muskelmasse, hjelpemidler i muskel restitusjon etter trening og gir immunforsvaret et løft. Fordi kasein er en langsom oppslutnings type protein, er kroppen i stand til å bruke det effektivt.

Whey Protein

Kroppen kan dra nytte av både whey og kasein protein. Whey protein er best konsumert første om morgenen og rett etter trening. Dette bidrar til å mate musklene og få viktige aminosyrer i kroppen raskt og kan anvendes som et supplement til kasein proteininntak på natten.

Advarsel

Høy protein inntak bør unngås av de som har nyresykdom. Hvis du har andre pre-eksisterende medisinske tilstander, er det viktig å sjekke med legen din før du supplere med ekstra proteinkilder.