Digidexo.com

Menneskelig Intestinal parasitt Behandlinger

To hoved parasitter, cyclospora og trikinose, kan finnes i tarmen. Disse parasittene inn i kroppen gjennom forurenset vann, rå eller kokt fisk og kjøtt, importert frukt og grønnsaker, og i noen tilfeller fra samhandling med kjæledyr. En infisert av parasitter kan forårsake alvorlige problemer som diaré, oppblåsthet, magesmerter, kronisk tretthet og uforklarlig hodepine. Det er gode nyheter, men: det finnes behandlinger som kan hjelpe i utvinning.

Medisinske behandlinger

Etter en innledende besøk med en lege, der tre avføringsprøver er testet for parasitter, medisiner er foreskrevet som vil bekjempe parasitten. Avhengig av type parasitt, disse inkluderer Vermox ®, Mintezol®, Flagyl® og Biltricide®.

Homeopati

Homeopatiske midler som Cina for pinworms og Rumex crispus og spigellia for smitte med orm kan være effektive. Dosen er vanligvis 12X til 30C, hver en til fire timer.

Ernæring

Gresskarkjerner, granatepler, rødbeter og gulrøtter har anti-ormekur ingredienser. I tillegg vil drikke rikelig med vann rense kroppen, mens fiber vil fremme sunn tarm eliminering.

Urter

Hvitløk og goldenseal er to svært effektive urter i kampen mot parasitter. Mens hvitløk kan spises rå eller tatt i enten kapsel eller tablettform, og er svært effektiv mot rundorm, har goldenseal vist seg å være svært effektiv mot infeksjoner og angrep. Den effektive bestanddel i goldenseal, berberin, er en god inhibitor av flere parasitter.

Diet

Opprettholde en diett fri for raffinert mat (hvitt sukker og hvitt mel) er en nødvendighet i kampen mot parasitter. Substitute hele korn for raffinert mat.

Oppfølgende behandling

En måned etter avsluttet behandling, må verten (personen infisert med parasitter) som skal testes på nytt. En lege vil teste krakk for å se om parasittene er borte, og vil gi råd om hvordan du kan unngå reinfestation. Pasienter må deretter testes på nytt på en årlig basis.