Digidexo.com

Reservatrol Fordeler

Resveratrol er den mest aktive rødvin catechin. Katekiner er hentet fra huden av røde vindruer. Selv om rødvin katekiner finnes i lilla drue juice og rødvin, er det sammensatte mest tallrike og aktive i umodne druer. Forskning har vist denne forbindelsen er kraftig og har mange nyttige programmer for en rekke helseproblemer. Men det er også krav som ennå ikke er fullt ut støttet av vitenskapelig forskning på mennesker.

Kreftutvikling

Resveratrol er et nyttig anti-kreft-supplement. Et team av forskere ved University of Chicago skrev i tidsskriftet "Science" at resveratrol bidrar til å stoppe tre store stadier av kreftutvikling. De spesielle kreftformer som ble testet var blære, bryst, prostata og leukemi. Under initieringsfasen av kreft, er kroppen belastet med kreftfremkallende stoffer; resveratrol ble vist å stanse denne første fasen. Det stoppet også promoveringsfasen der tumor utgivelser inflammatoriske kjemikalier nødvendig for det å etablere sin egen forsyning av næringsstoffer og spre gjennom blodet. I leukemi, det fremmes differensiering, prosessen der multiplikasjon av kreftceller er stoppet og hvite blodlegemer gjenoppta sin normale livssyklus.

Cancer Prevention

Forskere som arbeider i Chung-Ang-universitetet i Seoul, Korea, oppdaget at resveratrol deaktiverer flere former for leverenzymet P450, som er nødvendig for å endre mange kjemikalier i et kreftfremkallende skjema. Dette ble bekreftet av National Cancer Institute. The University of Minnesota oppdaget denne forbindelsen aktiverer P53 genet, som er ansvarlig for å ødelegge celler med skadet DNA.

Koronarsykdom (CAD)

Resveratrol har evnen til å forsinke dannelsen av aterosklerotisk plakk. Det hemmer også oksidasjon av low-density lipoproteiner eller LDL-tallet. Dette er også kjent som "dårlig kolesterol". I tillegg, den blokkerer blodplateaggregasjon, som hjelper bekjempe dannelse av blodpropp i blodårene.

Anti-Aging / Longevity

Resveratrol har nylig vært spioneringen som en anti-aldring supplement. Det er foreløpig bevis som støtter dette; Men tester har ikke blitt gjort på mennesker, så det er ikke kjent om disse fordelene vil oversette til folk. Det er i stand til å aktivere celleforsvars enzymer, derfor tillater mer tid for å reparere skadet DNA.

Alzheimers sykdom

En studie gjort ved University of Basel i Sveits fant at resveratrol gir beskyttelse mot beta-amyloid, et nevrotoksisk substans innblandet i celledød som oppstår under Alzheimers sykdom. Det opprettholdes celle levedyktighet. Denne studien tyder på denne forbindelsen kan tilby en nervecellene effekt.

Hensyn for bruk

Resveratrol er ofte tatt i tablettform. Drikking 12-14 gram av lilla drue juice eller en daglig glass rødvin vil produsere tilsvarende ytelser. Imidlertid, hvis sukker er begrenset i dietten, er dette ikke anbefales