Digidexo.com

En diett plan for Clear Skin

Visse matvarer har en positiv innvirkning på huden. Mennesker som opplever kviser, kviser og andre plagsomme hudsykdommer bør vurdere å endre sine dietter for å innlemme sunnere matvarer som er rike på essensielle næringsstoffer.

Vitamin A

Mat høyt på vitamin A bidrar til å holde huden klar ved å fylle hudens tekstur og eliminere døde hudceller som forårsaker aktuelle flekker. Ifølge Office of Kosttilskudd, National Institutes of Health, mango, aprikos, spinat, søtpoteter og rå gulrøtter er gode kilder til vitamin A.

Selen

Ifølge Levende, selen er en naturlig antioksidant som bidrar til å opprettholde hudens elastisitet slik at huden blir bevart og aldring er forskjøvet. Innlemme matvarer som er rike på selen, inkludert mais, hvete, ris, nøtter og belgfrukter. Animalske produkter, slik som oksekjøtt, kylling og tunfisk, også inneholde høye nivåer av selen.

Bær

Bær er rike på antioksidanter, og ifølge Lawrence E. Gibson, MD, en Mayoclinic hudlege, antioksidantrike matvarer er "hud-vennlig." Erstatte en håndfull blåbær eller bringebær for en bolle med iskrem å forbedre huden.

Vann

Vann reparasjoner og naturlig fukter huden. Drikk rikelig med vann, slik at giftstoffer blir spylt ut av systemet, og huden kan stråle med en sunn glans.