Digidexo.com

Høy protein snacks for Kids

Høy protein snacks for Kids


Innlemming høy-protein matvarer inn i et barns kosthold er viktig, ifølge KidsHealth.org. Protein bidrar til å holde vev i kroppen, og det hjelper også å bygge, reparere og erstatte vev i tillegg, ifølge KidsHealth.org. Kroppens muskler, immunsystemet og organer er alle laget eller proteiner, ifølge KidsHealth.org, og det er viktig å opprettholde et protein-beriket kosten. Selv spise høy-protein matvarer kan ikke høres tiltalende for mange barn, er det morsomme mat full av protein som et barn kan finne deilig.

Peanut Butter Sandwich og Milk

Peanøttsmør og lettmelk er høy i protein, og sammen kan de lage en deilig snack for barnet ditt, ifølge KidsHealth.org. Den peanøttsmør i en sandwich, som bør være en porsjon på omtrent 2 spiseskjeer peanøttsmør, har ca 7 gram protein, i henhold til KidsHealth.org. Og en kopp lettmelk, ifølge KidsHealth.org, inneholder ca 8 gram protein. Det kan være en god idé å se på mat ernæring etiketter når innkjøp av mat for høy-protein og sunt snacks for barnet ditt. Ifølge KidsHealth.org, for å finne ut hvor mange gram protein barnet trenger en dag, ta sin vekt og dividere med to. Dette nummeret vil avgjøre hans protein behov. For eksempel, i henhold til KidsHealth.org, bør en 70-kilos barn konsumere 35 gram protein per dag.

Frukt

En frukt snack er et sunt alternativ til potetgull eller høyt kalori og høy sukker snacks. Frukt er gode kilder til protein, ifølge DietaryFiberFood.com. En banan, et eple, jordbær og fersken er frukt som barnet ditt kan liker å spise som snacks. Andre frukt inkluderer rosiner eller pærer. Du kan også lage en fruktsalat til barnet ditt, og inkluderer skiver bananer, rosiner og bringebær i en bolle med litt pisket krem ​​på toppen. Du kan også lage en frukt smoothie for barnet ditt.

Trail Mix

Snack mix, eller trail mix, er en sunn og høy-protein snack, ifølge Parents.com, og det kan være en morsom snack for barnet ditt også. Bland sammen Cheerios, små pretzels, et utvalg av nøtter, rosiner, Corn Chex, Rice Chex, Wheat Chex, banan chips, og kanskje noen M & Ms. Ifølge Parents.com, nøtter inneholder sunne mineraler - som jern, magnesium og sink - og mange av de andre trail mix ingrediensene er høy i protein.