Digidexo.com

Hva er behandlingen for Gastric Polypper & mage irritasjon?

Hva er behandlingen for Gastric Polypper & mage irritasjon?


Gastritt og mage polypper er problemer som involverer en persons fordøyelses helse. Gastritt har mange årsaker, men vanligvis er ikke alvorlig og blir bedre med behandling. Mage polypper er oftest funnet mens du ser på andre problemer. Ifølge Mayo Clinic, mage polypper er sjeldne. De bare forekommer i én prosent av folk som gjennomgår en endoskopi.

Gastritt

Gastritt er når mageslimhinnen er betent. Noen årsaker er infeksjon, smertestillende bruk og alkoholforbruk.

Behandlinger

Behandling for gastritt avhenger av årsaken. I tilfeller der alkohol eller medisiner er på feil, stoppe dem kan lindre symptomene. Andre behandlinger inkluderer antacida og syre blokkere og antibiotika.

Polypper

Personer som har mage polypper kan oppleve magesmerter, blødninger, kvalme, oppkast og mett raskt etter å ha spist. Diagnosen stilles i en endoskopi, hvor en tent tube tillater en lege å se på spiserøret og magen.

Behandling

Behandlingstilbud for polypper inkluderer kirurgisk fjerning dem hvis det er en bekymring for at det kan bli kreft. Også noen medikamenter som kan brukes om bakterier er der årsaken.

Sunne valg

Å gjøre sunne livsstilsvalg kan hjelpe fordøyelsesproblemer. Inkludert spiser sunt, opprettholde en sunn vekt, trene og redusere stress.