Digidexo.com

Pepper Spray Eye Treatment

Det kan være en svært smertefullt og skremmende opplevelse å få pepperspray i øynene fordi capsaicin i spray løsningen fører til en alvorlig brennende følelse. Etter å ha mottatt virkningene av denne selvforsvar verktøyet, kan du bruke en kombinasjon av metoder for å behandle øynene og stoppe smerten sprer seg.

Saline og Cool Water

Aldri gni øynene etter at de kommer i kontakt med pepperspray. Selv om det kan virke som den naturlige tingen å gjøre, å berøre øynene dine forverrer effekten av capsaicin, forstørrelses smerte og spre virkninger til andre deler av kroppen din.

Hvis du har kontaktlinser, fjerne dem umiddelbart. De kan ikke bli renset etter capsaicin oljer feste seg, så kast dem. Hvis hendene kan ha pepperspray på dem, har noen hjelpe deg med objektiv fjerning, siden berøre dine øyne bare gjør det verre.

Blinke raskt for å la øynene dine til å produsere fuktighet er nødvendig for å fjerne pepperspray. Relief kommer ikke umiddelbart, men denne prosessen gjør at øynene til å begynne å vaske skadelig løsning ut.

Sprute kaldt vann over øynene dine noen ganger for å spyle dem. Ikke berør hendene for øynene fordi det kan øke smerten.

Når brenningen har sunket, bruke en saltløsning til hvert øye for å bistå med øyevask. Fortsetter å blinke etter saltvann søknad.

Påfør en Milk-Soaked Towel

Helmelk er en utmerket smertestillende for pepperspray fordi fettet stopper capsaicin fra å engasjere nerveendene i kroppen din. Hell melken i en beholder og senk et papirhåndkle i den. Lukk øynene og hold håndkle til dem. Dette er spesielt effektiv fordi den behandler øyelokkene og andre områder nær dine øyne som kan ha capsaicin fast i. La melk-gjennomvåt håndkle på hvert øye i noen minutter, eller så lenge det bringer lindring. Kast inn håndkleet bort etter bruk.

Bruk en ispose

Etter bruk av andre rettsmidler, kan du holde en ispose over øynene dine, som vil bringe lettelse fra brenn. Hold is på de berørte deler så lenge som nødvendig. Pepper spray brenner vanligvis ta fra 15 til 45 minutter for å avta, avhengig av mengden av pepper spray som ble brukt.