Digidexo.com

3 Cup Eye Exercise

Folk er avhengige av deres visjon mer enn noen annen forstand. Gitt tid, men vil styrke deres visjon begynner å svekkes. Mange ender opp med å gå blind ved slutten av sitt liv bare gjennom rutine synstap. De tre-cup øye trening kan hjelpe deg med å forbedre synet og legge til noen ekstra år til øynene dine.

Exercise

Denne øvelsen er enkel og kan gjøres i en svært kort periode. Først skrive ut en kopi av bildet finnes på RebuildYourVision.com. (Den er knyttet i Referanser.) Du kan også bruke bildet på dataskjermen, eller lage din egen versjon. Få en blyant; du kan bruke en penn i stedet. Sitte i en stol ca 1 til 2 meter fra bildet. Du kan enten henge den på veggen eller bruke den på dataskjermen. Hvis du ikke kan helt se bildet helt klart, det er OK. Bare sørg for at du kan i det minste gjøre det ut. Hold blyanten vertikalt mellom de to sirklene i bildet. Hold toppen av blyanten nivå med toppen av sirklene. Fokusere øynene på blyanten. Sakte bringe blyanten mot ansiktet ditt, med fokus på det hele veien. Som blyanten blir tettere, vil de to sirklene begynner å ligne tre sirkler. Så snart sirklene synes å være av samme størrelse og form, slutte å bevege blyanten. Endre fokus fra blyant til midtsirkelen. Hvis du ikke lykkes med en gang, ikke bli frustrert. Du vil få det etter hvert. Holde fokus på midtsirkelen, og flytte blyanten bort fra deg selv og nærmere bildet. Til slutt, vil kretsene vist tredimensjonalt. De bør ligne på bildet for å stirre ned i en kopp.

Hvordan hjelper denne øvelsen?

Denne øvelsen bidrar til å forbedre ditt fokus og trener øynene dine til å fokusere på ulike objekter til ulike tider. Tap av fokus er et vanlig problem med øynene. Nærsynthet og langsynthet er øyeproblemer som øyet ikke kan fokusere godt på objekter på et langt eller nær avstand. Denne øvelsen kan hjelpe trene øynene dine til å fokusere mer fullstendig på objekter og kan bidra til å styrke øynene dine.