Digidexo.com

Slik reparerer Titanium brilleinnfatningen rammer

Slik reparerer Titanium brilleinnfatningen rammer


Brille rammer laget av titan er designet for å være holdbar og varer lengre enn andre metallrammer. Titan er et sterkt, lett og korrosjonsbestandig sølvfarget metall. Forsiktighet bør utvises når man jobber med og reparere en titanramme.

Slik reparerer Titanium brilleinnfatningen rammer

Rengjør og tørr både rammen og linser. Bruk såpe varmt vann for å vaske og tørke linser og tørk med en myk klut eller håndkle. Ikke bruk papirhåndklær på linser. Fjern eventuelle rester av gammelt lim dersom en tidligere reparasjon har blitt gjort.

Klem sammen noen hengsler som har spredt seg ut ved å forsiktig med tang for å komprimere hver side av hengslene. Vær forsiktig og klem veldig lett; bare et lett trykk er nødvendig for å bevege hengs stykker. Sett inn og erstatte templene, også kalt "armer", hvis de har blitt løsrevet fra forsiden av rammen.

Sett linsene hvis en eller begge har kommet ut. Sikre skruer bare stramt nok til å holde linsene på plass. Hvis det er nødvendig, DAB en dråpe lim med en tannpirker inn i eyewire, den delen av rammen som holder linsene på plass, for å stabilisere linsene.

Trekk til løse skruer i rammen. Skruer kan befinne seg i templene, den eyewire, og det kan også være skruer i nosepads som holder pads til rammen.

Ikke prøv å lodde eller sveise en titanramme. Reparasjoner som er gjort på denne måten vil sprekke og skade rammen materiale. Hvis titan rammen er brutt til poenget med behov for loddet, kan en optisk detaljhandel butikk kunne fikse rammen eller sende rammen til et laboratorium som spesialiserer seg på titan reparasjoner.