Digidexo.com

Degenerative Schisis Eye Disease

Degenerative Schisis Eye Disease


Degenerative schisis øyesykdom er en type makuladegenerasjon. Denne betingelse kan ofte påvirke personer i høy alder eller, i noen tilfeller, bare de som er av et spesielt kjønn. Noen typer rane folk med fullstendig syn mens andre gjør oppgaver som å lese ganske vanskelig å utføre.

Retinoskise

Retinoskise er en tilstand som kompromitterer de retina celler av makula av øyet. Som beskrevet av University of Michigan Kellogg Eye Center, er dette området betraktet som den "sentrale festepunkt for syn" på den bakre del av øyet.

Juvenile X-Linked Retinoskise

Juvenile x-linked Retinoskise er en ganske sjelden form for standard Retinoskise og hovedsakelig påvirker yngre gutter, generelt blir diagnostisert i barneskolen.

Senile Retinoskise

Senile Retinoskise omfatter selve splitting hverandre av netthinnen og er i stor grad aldersrelatert. Senile Retinoskise er ikke bestemt av kjønn eller er genetikk en faktor.

Behandling for Retinoskise

Fordi Retinoskise er en degenerativ tilstand av de optiske nervene, er det få behandlinger som kan stoppe denne degenerasjon utover sterkere resepter av briller og tidvis reseptbelagte øyedråper.

Expert Insight av Retinoskise

Kellogg Eye Center ved University of Michigan sier at mange tilfeller av degenerative schisis har blitt forvekslet med andre, mindre alvorlige forhold. Følgelig, hvis Retinoskise eller annen relatert tilstand går i familien din, få en omfattende synsundersøkelse.