Digidexo.com

Hva er rutin godt for?

Rutin er et sammensatt molekyl som finnes i mange grønnsaker, frukt og frukt rinds, for eksempel sitrusfrukter, asparges, tobakk, bokhvete og bær. Den brukes til behandling av ulike tilstander, og er også referert til av mange andre navn. Disse navnene er: sophorin, rutoside og oxerutin, blant andre. Venoruton er det mest vanlig å finne merkenavn rutin supplement.

Bruksområder

Rutin brukes til å behandle Ménières sykdom, hemorroider, dårlig sirkulasjon og hud blåmerker og for å redusere synligheten av åreknuter. Rutin også brukes for behandling av hypertensjon, aterosklerose og osteoartritt. Noen studier fremme det for behandling av schizofreni. Rutin kan bidra til å hindre slag og andre helseproblemer.

Dosering

Rutin finnes i mange andre kosttilskudd. Det er funnet i mange planter som et gult krystallinsk flavonol glykosid. Rutin kosttilskudd kan bli funnet i kapsel eller tablettform, injiseres i kroppen som en væske av en sykepleier eller lege, eller i form av et pulver blandes inn i drikkevarer, selv om det ofte har en bitter smak. Dosen avhenger grunn til å ta rutin. Barn under 18 år bør ikke ta rutin kosttilskudd med mindre regissert av en lege, ifølge studier rapportert av Wrongdiagnosis.com.

Bivirkninger

Til tross for de ulike bruksområder og behandlinger som Rutin er bra for, er det viktig å være klar over bivirkninger forbundet med rutin kosttilskudd. De kan inneholde en høy hvite blodlegemer, utslett, hårtap, oppkast, forstoppelse, diaré, magesmerter, tørr munn, søvnproblemer, hodepine, svimmelhet, tretthet, muskelstivhet, hevelse og influensalignende symptomer. Slike bivirkninger videreført for to eller flere uker bør rapporteres til helsepersonell. Disse bivirkningene ble bestemt av studier rapportert av Nutritional-kosttilskudd-helse-guide.com.

Advarsler

Pasienter med allergi mot noen av de matvarer som rutin er funnet i rådes til ikke å ta rutin kosttilskudd.

Betraktninger

Rådfør deg med en lege før du tar rutin kosttilskudd. Legen kan vurdere om det er trygt for deg å ta rutin i lys av eventuelle allergier eller nåværende medisiner.