Digidexo.com

Magen Virus & symptomer

Gastroenteritt er en viral betennelse i tarmkanalen, ofte kalt mage influensa eller mage-viruset. Mens gastroenteritt varer vanligvis bare én til to dager, kan det utvide til 10 dager og krever seriøs legehjelp på grunn av dehydrering.
Symptomer på gastroenteritt er ganske merkbart, ettersom de vil avbryte ens evne til å bære på daglige aktiviteter.

Kvalme og oppkast

Den betennelse i tarmveggene ofte klemme av kroppens evne til å presse faststoffer fra magen og gjennom tarmkanalen. Som en følge av dette vil legemet avviser maten ved å tvinge den syke til å kaste opp. Kroppen kan fortsette å være kvalm etter at magen er tom, forårsaker den syke personen til å kaste opp magen væske eller har tørre hiver.

Diaré

Betennelse i tarmen klyper utenfor den naturlige fordøyelses flyt og returnerer mat som oppkast. I noen tilfeller vil inflammasjon danne lavere i fordøyelseskanalen. For å evakuere det tarmen, blir flytende og fast avfall sannsynligvis bli diaré.

Magekramper

Den resulterende dehydrering og betennelse fører til utvidelse og sammentrekning av magen. Resultatet er krampe og smerte i magen. Kramper vanligvis følge diaré.

Influensalignende smerter i kroppen

Den dehydrering og mangel på næringsstoffer vil ofte føre til omfattende smerte i hele kroppen, som det av en influensa. Muskelsmerter og hodepine kan være ledsaget av muskel kramper og spasmer.

Fever

Som viruset spres gjennom fordøyelsessystemet, vil kroppens forsvar prøver å angripe den og kurere sykdom. Sluttresultatet er feber. Typisk feber medfølgende gastroenteritt vil resultere i lavgradig feber - 99,5 til 101 grader Fahrenheit. Mer alvorlige tilfeller vil føre til høyere feber som kroppen vier mer ressurser til å bekjempe viruset.