Digidexo.com

Hvordan behandle Galleblære Symptomer

Hvordan behandle Galleblære Symptomer


Galleblæren symptomer kan være smertefullt og ødeleggende. Hvis du har galleblæresykdom, har pågående smerte i galleblæren, som er plassert under og på siden av leveren. Galleblæren er en liten sekk som lagrer gallen fra leveren. Galle blir så brukt til å hjelpe fordøyelsen. Smerte oppstår når galleblæren blir betent. Akutt, plutselig smerte skjer når gallestein form, som er forårsaket av for mye kolesterol buildup i gallen. Symptomer kan også inkludere gass og oppblåsthet. Behandle begge typer galleblæren symptomer ved å følge disse trinnene.

Hvordan behandle Galleblære Symptomer

En se en lege. Dette kan virke innlysende, men mange mennesker prøver å behandle galleblæren symptomer ved å spise mindre fet mat, eller ved å ta urter. Disse tingene er nyttig, men det er viktig å utelukke en infeksjon. Hvis du har en infeksjon, må du ta antibiotika for å behandle galleblæren symptomer.

Ha galleblæren fjernes. Mens nyttig, er galleblæren ikke avgjørende for funksjon av fordøyelsessystemet. Hvis du har alvorlig galleblæren sykdom eller en pågående gallestein problem, kan legen din foreslå å fjerne det helt.

Endre matvaner. Alkohol, fett og spise overdrevet kan alle bidra til og forverre symptomene på galleblæren sykdom. Disse tingene kan også forårsake gallestein. Ved å endre dine spisevaner til mer sunt, kan du kutte ned på symptomene på galleblæren problemer.

Bruk ultrasoniske bølger for å bryte opp gallestein, hvis det er det som skaper smerten. Denne behandlingen blir stadig mer vanlig, og brukes også til å bryte opp nyrestein.

Gi opp koffein, eller sterkt begrense inntaket. For mange mennesker, synes koffein for å utløse galleblæren angrep av smerte og kvalme. Å gi opp koffein bør redusere symptomene dine.

Hint

  • Drikk mye vann, som symptomer på galleblæren sykdom kan omfatte oppkast og diaré, som kan la deg dehydrert.