Digidexo.com

Sunn frokost, lunsj og Snacks

Spise en sunn frokost, lunsj og snacks kan være en utfordring når du er på farten, men det er ikke umulig. Whole Foods er bærbar, praktisk og billig, gjør din næringsrik diett en enkel del av hverdagen. Litt planlegging og tenke fremover kan bringe dine matvaner fra hurtigmat til næringsrik i praktisk talt ingen tid.

Finn et Lunchbox

For å gjøre sunn mat valg lett tilgjengelig, kjøpe en matboks som passer dine behov. Hvis du trenger noe som kan gå hjemmefra, til bilen, for å arbeide med letthet og uten tilgang til et kjøleskap, vurdere å kjøpe en liten isolert kulere med kjøleelementer. Hvis du har tilgang til et kjøleskap, kan en lett polstret lunsj bag med små beholdere gjøre, eller du kan velge en kjøler som plugges inn i sigarettenneren hvis du tilbringer hele dagen kjører. Kjøpe små plast mat beholdere som er riktig størrelse for måltider og snacks.

List Foods

Lag en liste over sunn mat du liker av mat gruppe. Kanskje du liker meieriprodukter som fersk mozzarella ost, yoghurt eller cottage cheese. For protein, kan du nyte bønner, biff, tofu, eller mandler. Kanskje din favoritt grønnsaker og frukt er spinat, epler, mango, agurk og grønn paprika. Skriv ned dine favoritt mat, med fokus på mat du liker i deres naturlige, ubehandlet form.

Go Shopping

Bruk listen når du handler for din frokost, lunsj og snacks. Epler og appelsiner gjøre stor on-the-go snacks. Kanskje helkornbrød med peanøttsmør er den perfekte frokosten. En frisk salat med spinat, tomater, basilikum, og en pakke med balsamico vinaigrette kan være den perfekte bærbare lunsj.

Pakking Din Mat

Prøv å pakke maten i begynnelsen av uken, slik at alt du trenger å gjøre hver morgen er å sette maten du ønsker i din matboks. Forlate frukt som brun, som epler, hel, slik at de fortsatt er friske når du trenger dem senere i uken. Sett av individuelle deler av gulrot, druer, selleri og peanøttsmør eller andre snacks. Sett lunsjer som grønne salater, pasta, eller smørbrød i de riktige beholdere og merke dem om dagen. Hver morgen, grip din frokost, lunsj og to snacks ut av kjøleskapet slik at du er klar til å gå.

Å gjøre det arbeidet

Med din matboks av sunn mat pakket i løpet av en travel dag, vil du være i forkant av venner og kolleger. Når de blir sultne, vil de trolig måtte vente i kø og overlate sine hardt opptjente penger for ikke-så-sunn mat. Du, derimot, kan du gå til din handy-dandy matboks og grab fra et utvalg av sunn mat som koster en brøkdel av prisen og gjøre kroppen føles bra.