Digidexo.com

Hvordan å forvise bloat & Water Retention

Hvordan å forvise bloat & Water Retention


Ifølge helse nettstedet Healthplans.com, kroppen din er omtrent 60 prosent vann. I noen tilfeller er det mulig å gjennomføre opptil fem pounds av vannvekten i kroppen. Det er mange årsaker til vannretensjon og bloat, fra å spise bearbeidet mat til PMS og overgangsalder. Oppblåsthet er forårsaket av en opphopning av væske i ulike kroppsdeler, for eksempel ankler, ben og mage. Ofte er din diett alene årsaken til vannretensjon og oppblåsthet og kan utbedres gjennom noen enkle endringer i livsstil.

Hvordan å forvise bloat & Water Retention

•  Besøk en lege hvis du opplever førstegangs hevelse og bloat, da det kan være et symptom på et større hormonell eller sirkulasjons problem. Utelukke eventuelle alvorlige helsemessige problemer ved å få en profesjonell vurdering.

Kutt ned på inntak av natrium. Spis mindre salt mat som forårsaker vannansamlinger og bloat. Unngå bearbeidet mat som pølser og minimere inntaket av skinke, hvitt brød, potetgull og stekt mat.

Spis mer frukt og grønnsaker. Ifølge Mayo Clinic, spise mer frisk frukt og grønnsaker - som vann-rike vannmelon, løk, selleri og agurk - øker behovet for å urinere og reduserer væskeansamlinger.

Drikk mer vann. Sørg for å drikke minst åtte glass vann om dagen for å holde deg hydrert og unngå forstoppelse, en vanlig årsak til oppblåsthet.

Unngå matvarer som forårsaker vannansamlinger og oppblåsthet. Reduser inntaket av bønner, brokkoli og kål, men ikke kutte ut helt, som de er også sunne kilder til fiber. Spis mer magre proteiner som svin eller lam som bidra til å trekke vann fra kroppen.