Digidexo.com

Hvordan Kill Tarmparasitter

Innvollsparasitter er overalt det synes - i bakken, i vår mat og vann, selv i luften. Faktisk er det vanskelig å leve og ikke være vert til i det minste noen av disse ekle skapninger. Det finnes 3200 forskjellige varianter av parasitter, som kan variere i størrelse fra mikroskopiske til inches, eller i noen tilfeller, selv flere meter lang. Verdens helseorganisasjon anslår at så mange som 85 prosent av verdens befolkning kan bli smittet.
Parasitter lever i tarmen i første rekke, men kan gå til andre deler av kroppen slik som lungene, leveren eller til hjernen. De lever av sin "vert" (som vil være deg) ved å buldre opp næringsstoffene i maten du spiser eller infisere og fôring på blod. Noen typer parasitter selv lever av indre organer.
Verre, kan parasitter lever i kroppen i årevis uten å forårsake åpenbare symptomer. Du kan bare føle en generell sykdomsfølelse eller trøtthet. Andre symptomer kan være tilbakevendende diaré, magesmerter, gass, oppblåsthet og vekttap. Imidlertid er ikke alle parasitter skapt like. Visse typer infeksjoner, forblir ubehandlet, kan føre til sykdom eller død.
Hvis du tror du kan ha innvollsparasitter du kan testes og behandles effektivt. Selv uten en test, er det tilrådelig å gjøre en parasitt rens minst en gang i året. Følgende er måter - medisinske og alternative - for å kvitte kroppen for sine uønskede gjester.

Hvordan Kill Tarmparasitter

Se legen din. Han kan teste avføringen for parasitter og administrere potente medikamenter for å drepe dem. Ulike medikamenter målrette ulike parasitter. De vanligste anti-parasitt narkotika er mebendazole (Vermox) for rundorm, hookworm, Barnemark; tiabendazol (Mintezol) for threadworm og svinekjøtt ormen; metronidazol (Flagyl) for en protozo infeksjon kalt giardiasis; og nitazoxanide (Alinia) for protozoer giardiasi og cryptosporidiosis.

Ta urter for parasitt rensing. Urter har blitt brukt i hundrevis av år for å rense kroppen. Ingefær er spesielt dødelig for rundormer og kan brukes i essensiell olje form. Andre nyttige urter omfatter timian, sommer salt, kamille, elecampane, rosmarin, malurt og gentian. En kvalifisert herbalist eller alternativ helsepersonell bør overvåke dine doser. Du kan selv gjøre en intestinal parasitten te å drikke under rens. For oppskriften, gå til: http://www.mothernature.com/Library/Bookshelf/Books/15/92.cfm

•  Spis hvitløk. Hvitløk er giftig for parasitter og ble brukt av de gamle kinesiske så vel som grekerne og romerne å utvise dem fra kroppen. Du kan spise den rå - tre fedd hver morgen - eller ta hvitløk piller. Hvis du ikke kan stå smaken, er en effektiv måte å få hvitløk til å gni friske nellik på føttene. Hvitløk vil bli absorbert i kroppen og gjøre veien til tarmen via blodet.

Lag en parasitt-drapet drink ved hjelp av gresskar eller papaya frø. Frøene av disse fruktene er kraftige midler for å ødelegge parasitter. Gresskarfrø er mest effektive, mens alle deler av papaya anlegget, inkludert blader, vil fungere. For detaljerte instruksjoner om å lage gresskar eller papaya infusjoner sammen med doser gå til: http://www.home-rettsmidler-for-you.com/remedy/Intestinal-Worms.html

Bruk homøopati. Selv om vitenskapen er ikke sikker på nøyaktig hvordan det fungerer, utløser homeopati kroppens eget naturlige forsvar for å skape healing ved hjelp av en individuell diagnostisk tilnærming. En erfaren homeopat vil kunne avgjøre hvilken type parasitt infeksjon du har og tilpasse behandlingen ved hjelp av homøopatiske midler. Hun vil ta hensyn til din alder, så vel som din fysiske og emosjonelle makeup før forskrivning den rette og vil være der for å overvåke utviklingen.

Hint

  • Drikk mer vann under parasitt rens for å fremme god tarm eliminering. Worms er eliminert i avføringen. Forbruker mer fiber av samme grunn. Opp dosen av vitamin C og sink for å støtte immunforsvaret og hjelpe kroppen din utslipp parasitter. Når rens er fullført, ta fordøyelsesenzymer for å holde tarmen sunn og ugjestmilde til parasitter.
  • Under rens, unngå raffinert mat, frukt, melkeprodukter og alle sukker, unntatt honning. Parasitter elsker disse matvarene og spise dem. Hvis du er gravid eller ammer, bør du være nøye overvåket av helsepersonell under rens. Noen rettsmidler vil ikke være egnet til kvinner som er gravide eller ammende.