Digidexo.com

Hvordan tynne blodet med røde druer

Hvis du ikke er under omsorg av en lege for hjertesykdom, og er ikke i dag å ta en blod tynnere, kan du vurdere disse tipsene. Effektene av rødvin eller noe alkohol mens du er på en blod tynnere kan være farlig. Aspirin har blitt brukt i mange år for å tynne blodet. Ulike medisiner kan også brukes til å tynne blodet. Den røde druen er et annet element som inneholder visse kjemikalier som har evnen til å tynne blodet.

Hvordan tynne blodet med røde druer

Blod tynner egentlig ikke tynne blodet. De senke blodets evne til å koagulere. Selv om de er virkelig antikoagulantia, blod tynnere, har blitt populært begrep. De fleste moderate blodfortynnende tas oralt, men veldig høy effekt levre bryte medisiner administreres på sykehuset under medisinsk tilsyn. Mens rødvin og rød druejuice ikke inneholder stoffer som faktisk kan være gunstig for helsen, aldri anta at de kan ta plassen til en foreskrevet medisiner.

Hvorfor gjør vi alle ønsker å tynne blodet vårt? Vel, ikke vi alle ønsker å tynne blodet vårt. Minst gjør vi ikke alle trenger å tynne blodet vårt. På denne jorden på seks milliarder mennesker, trenger millioner ikke bekymre deg blodfortynnende og fortsatt leve i en moden alderdom uten hjertesykdom. Livsstil er trolig det viktigste hensynet i historien om lang levetid. Folk var trolig ment for en livsstil som var ikke mer komplisert enn livet til en gjeter. Men et sted på veien ble ting mye mer komplisert. Sammen med flere komplikasjoner kom mer stress. Sammen med mer stress kom mer mat for å avlaste det stress. Comfort food har blitt den moderne skurk. For mye fett og for mye sukker er en livsstil i disse dager. Begge har konsekvenser som trenger litt festing, og det er akkurat der den røde druen kommer inn.

Rødvin har en større evne enn rød druejuice å tynne blodet på grunn av alkohol. Studier viser at moderate drikkere har mindre hjertesykdom enn avholdsfolk. Men, som kommer faktisk med en trade-off. Drinkers har flere blødninger typen streker som avholdsfolk. Så, at magic bullet bare mistet noe av sin glans. Men, består drikking av øl, whisky og vin, så bare stokk med vin. Rødvin har antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler. Røde druer inneholder kjemikalier som synes å slappe av og utvide blodårene og redusere blodtrykket. Rødvin er fremstilt med huden og frø, og dermed skape en overflod av fordelaktige substanser. Et annet stoff som bidrar tynn blod i rødvin er salisylater, samme stoff som finnes i aspirin. Vanlige matvarer som naturlig inneholder store mengder salisylater er, svisker, rosiner, druer, dadler, sort pepper, kajennepepper, blåbær, jordbær, kanel, ingefær, spisskummen, sennep, eddik, mandler, honning og olivenolje. Naturen er rikelig med gunstige kjemikalier som har helbredende egenskaper.

Chewing willow bark som inneholder salicylate å lette smerter har vært praktisert i over to tusen år. Når cellene er skadet de slipper væske til å dempe forslått området. Aspirin reduserer nødsignaler sendes til hjernen og dermed redusere smerte. Resveratrol i røde druer er et naturlig stoff som produseres for å bekjempe sopp og sykdom. Resveratrol kan redusere betennelse og blodpropp. Mens forskning er ikke positivt om selve kjemien resveratrol, anbefales det fremdeles som svært gunstig.

De fleste sykdommer er ikke unngått, men visse aspekter av hjertesykdom har faktorer som vi kan kontrollere. Riktig kosthold og ernæring er ting som vi kan helt styre. Når du velger å se bort fra din helse, velger du å leve med konsekvensene. Og disse konsekvensene er svært sannsynlig høyt blodtrykk, høyt cholestrol, og høyt blodsukker. Alt dette kan føre til svært alvorlige komplikasjoner. Spise riktig, drikke riktig, og nyte rødvin.