Digidexo.com

Nose Bleeding Cure

Neseblod oppstår når vevet inne i nesen bli skadet, ofte på grunn av stump traume eller skraping. En neseblødning er sjelden en alvorlig medisinsk tilstand og kan ofte bli kurert ved å følge de riktige trinnene hjemme, selv om et sykehus besøk kan være nødvendig i ekstreme tilfeller. Forholdsregler kan også bidra til å avhjelpe kronisk neseblødning.

Hjem Behandling

De fleste neseblod oppstå i en enkelt nesebor med en minimal mengde av blodstrøm. Milde neseblod kan nesten alltid bli kurert hjemme, og enda mer rikelig neseblod kan ofte kureres med riktig behandling. Så snart du pådra seg en neseblødning, sitte ned, ta en vev og lett DAB off noe blod rundt nesebor. Neste klemme den myke området mot slutten av nesen mellom pekefinger og tommel slik at begge neseborene tvunget stengt, plassere vevet mellom hånden og nese for å suge opp og blod som renner ut. Bøy hodet frem når du holder slik at blodet flyter fremover og er gjennomvåt opp av vev, snarere enn ned igjen nasal passasje mot halsen. Fortsett å knipe nesen i fem hele minutter, og slipp og sjekk for å se om du fortsatt blør. Hvis du er, ta en ny vev og fortsette klemming, for ytterligere fem til ti minutter. Dersom nesen er fortsatt blødning etter tjue minutter av klemming, kontakt legen din.

På Doctor

Hvis du må gå til legen for en alvorlig neseblødning som du ikke klarer å kurere på egen hånd, er det et par forskjellige måter at hun kan håndtere problemet. En metode er å pakke neseboret med gasbind for å legge press på vev, som er lik hvis du skulle knipe nesen kontinuerlig. Dersom neseblødning var forårsaket av en brukket nese eller et objekt som blir skjøvet opp nesen, kan legen har til å endre posisjonen av nesen eller fjerne gjenstanden for å få til å stoppe blødning. En annen potensiell kur er cauterizing blødning vev med varme eller elektrisitet. Dersom neseblødning er forårsaket av blodfortynnende eller høyt blodtrykk, kan legen forskrive ulike medisiner og forsøke å kontrollere blodtrykket.

Kroniske Nosebleeds

Visse mennesker, slik som de som bor i tørre kaldt klima eller har blodsykdommer eller lys høyt blodtrykk, har en økt risiko for neseblod, og kan oppleve dem ofte. Ved hjelp av en vaporizer i hjemmet kan bidra til å øke fuktigheten i luften og redusere sjansene for å få blodig nese. Også, unngå å plukke nesen og nysing makt kan hindre neseblod. Regelmessig aerob trening og medisiner for å senke blodtrykket kan også bidra til å redusere sannsynligheten for neseblod. Tar allergi medisiner kan også bidra til å kurere neseblod.