Digidexo.com

Slik fjerner Hard ørevoks

Hørsel og balanse er to av de viktigste jobbene våre ører gjøre og tar godt vare på dem er en viktig del av hverdagen. Som med å pusse tennene våre, er omsorgen for det indre øret konkret i forhold til hva du skal gjøre eller hva som ikke skal gjøre og hvordan du gjør det riktig for å sikre forsvarlig helse for en levetid.

Slik fjerner Hard ørevoks

•  Finn ut om ørevoks er vanskelig ved å la en lege undersøke ørene med et instrument som kalles en otoskop. Hvis det er vanskelig og / eller påvirket lege eller spesialist, kalt en otologist eller ØNH som er en lege som er spesialist i øre, nese og hals, vil bestemme hvordan du best kan fjerne voks fra øret basert på hans eksamen.

Ikke bruk hjemme rettsmidler før du har blitt sett av en spesialist, og har sin anbefaling. Det kan være mulig å bruke over mot produkter for å bløtgjøre voksen over en tidsperiode, som gjør det mulig å løsne opp sakte og faller ut. Eller, i noen tilfeller, de væsker som brukes i over skranke produkter kan bli fanget bak voks og irritere trommehinnen og kanalen.

Lag en liste over symptomer for å vise legen. Noen symptomer på hard voks eller påvirket voks er ringing i øret, tap av hørsel, smerter, tap av balanse og hoste.

Spør legen hvordan å opprettholde det indre øret for å hindre hard voks bygge opp. Folk arve type voks ørene produsere og det kan endre uten noen åpenbar grunn, så hvis din er hardt du kan ha til å bruke over skranke eller reseptbelagte øre produkter på en semi-kontinuerlig basis for å hjelpe øret selv ren, eller du kan har å gjøre halvårlige eller flere avtaler for å ha ørene sjekket.

Lag en liste over ting å gjøre for å holde ørene friske og tape listen på innsiden av medisinskapet til det blir vanlig. Dette vil også bidra med selvbevissthet fordi du kan holde tritt med de symptomene og merke hvis de er tilbake og kanskje når det er på tide å ringe legen.

Hint

  • Bruke en hårføner på lav varme og hastighet for å tørke innsiden av ørene i stedet for å bruke bomullspinner.
  • Ørevoks kan føre til et høreapparat å svikte.
  • Spør alltid råd fra en spesialist.
  • De flestes ørevoks er ikke problematisk og trenger ingen hjelp blir fjernet.
  • Putt aldri gjenstander inn i ørekanalen, fordi dette kan skyve voks lenger inn og gjøre det vanskeligere å fjerne, og det kan skade huden inne i øregangen eller trommehinnen.