Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på en Ørevoks Blokkering

Ørevoks kan føre til alle slags problemer. Også kjent som ørevoks toppelse, er det forårsaket av en opphopning eller overproduksjon av ørevoks som forårsaker en blokkering i ørekanalen. Dette kan føre til tap av hørsel, så vel som smerte.

Ørevoks blokkering kan påvirke både unge og gamle. Noen mennesker opplever voks buildup med noen måneder, mens andre aldri trenger å forholde seg til det. I områder med mye støv, som ørkenmiljøer, kan enkeltpersoner oppleve høyere enn normalt ansamlinger av ørevoks som øret prøver å beskytte seg mot smuss og rusk.

Lær hvordan å identifisere symptomer på en ørevoks blokkering for å hindre ørebetennelse og trommehinnen skade.

Hvordan identifisere symptomer på en Ørevoks Blokkering

Se etter tegn på nedsatt hørsel, inkludert en manglende evne til å høre talte stemmer, eller et behov for å skru opp volumet på TV eller radio. Små barn kan napp på ørene, noe som indikerer et potensielt problem, men mange vil ikke.

Sjekk ørene regelmessig for tegn på overdreven ørevoks. Hvis du er utsatt for en slik oppbygging, en gang i måneden eller annenhver måned er tilstrekkelig. Dette kan gjøres ved hjelp av en lommelykt. (Stikk aldri gjenstander som Q-tips ned i øregangen, da de kan skade trommehinnen eller forårsake infeksjon.) Hvis noen ikke kan se i ditt øre for deg, prøve å bruke en håndholdt speil med en større speil foran av deg, som din medisin-skap speil. Deretter, ved hjelp av lommelykt, skinne lys inn i øregangen for å se om du kan oppdage plasseringen av blokkeringen.

Vær oppmerksom på at øresus, eller en følelse av en plugget øret, er vanlige symptomer på en ørevoks buildup. Mange føler symptomer lik som å ha vann i ørene. Noen føler en følelse av trykk i øret.

Vit at følelsen en knitrende støy eller høre en liten "pop" når du svelger er et annet tegn på en ørevoks blokkering. Gjøre bruk av over-the-counter produkter som voks-oppmykning øredråper når det er nødvendig. Bruk av slike produkter som anvist på pakken. Les alltid nøye før du starter behandlingen. Det kan kreve flere behandlinger for å fjerne en ørevoks blokkering.

Hint

  • Ikke overse ørevoks buildup problemer. De kan føre til økte smerter og hørselstap.