Digidexo.com

Hvordan erstatte beina på Briller

Hvordan erstatte beina på Briller


Bytt bena eller templer, av dine briller i noen få enkle trinn. Templer blir løst med en ny del fra den nøyaktige stilen frame eller noen ganger med en lignende brikke fra en annen ramme. Den templet er festet til rammen foran ved hengslene, og utskifting stykket har til å ha den samme type hengsel for å passe riktig.

Hvordan erstatte beina på Briller

Legg et håndkle på arbeidsflaten eller bordplaten. Arbeid over håndkle å fange små skruer i tilfelle de faller. Dekke linsene dine briller med en liten hånd håndkle for å hindre uhell skrape linsene.

Bruk templer fra en lignende stil ramme. Line opp hengselstykket av tempelet med hengselstykket av rammen foran. Tempelet hengsel har én eller flere stykke som glir inn i hengslet på rammen foran. Forsiktig passer bitene sammen og lukke tempel som om folding glassene å sette dem i en sak.

Sett skruen i skruehullet i hengselet etter hengslene stykker er stilt opp. Plasser skrutrekkeren spissen inn i enden av skruen og stram skruen. Vær forsiktig så du ikke over-stramme eller du kan strippe skruen. Gjenta med den andre tempel.