Digidexo.com

Hva slags mat Brain Food?

Brain Food forbedrer hjernens funksjon, men ofte mat som er sunt for hjernen din kan skape problemer for hjertet ditt. Skape en balanse i hvilke typer mat du får i deg kan være svaret på optimal hjernen og kroppen fungerer.

Identifikasjon

Å spise riktig type fett forbedrer hjernens ytelse. Intellektuelle prestasjoner avhenger svært mye av omega-3 fettsyrer, som vanligvis finnes i fisk. B-vitaminer, sukker og karbohydrater er også viktig for hjernens funksjon.

Misforståelse

Vokt dere for visse oljer som antas å være sunt for hjertet, fordi de kan være spesielt dårlig for hjernen. En riktig balanse som kreves av både omega-3 fettsyrer og omega-6 (finnes ofte i raps og valnøttolje).

Effekter

Hara Estroff Marano, redaktør i store for psykologi i dag, skriver at hjernen mat kan "hjelpe deg å konsentrere, tune sensorimotor ferdigheter, holde deg motivert, forstørre minne, hastighet reaksjonstider, uskadeliggjøre stress, kanskje til og med hindre hjernens aldring."

Expert Insight

Dr. Michael Green, et undervisnings professor ved School of Life and Health Sciences ved Aston University i England, mener at å spise hyppigere, men mindre måltider holder hjernen fungerer på sitt beste. De beste hjernefunksjoner på 25 mg glukose løper gjennom sitt system. Dette er omtrent det beløpet som finnes i en banan.

Fun Fact

Ifølge psykologi i dag, egg, rik på kolin (et fett-lignende B-vitamin), forbedre hukommelse og reaksjonstid, og også betydelig redusere tretthet.