Digidexo.com

Slik fjerner en liten gjenstand Fra et barns Ear

Barn ofte sette små gjenstander inn i nesen og ørene. En forelder første instinkt kan være å dra til legevakten, men turen kan ikke være nødvendig. Prøv disse tipsene for fjerning før flytte disse bilnøklene.

Slik fjerner en liten gjenstand Fra et barns Ear

•  Bruk tyngdekraften. Møte problemet øret til gulvet og vippe hodet i forskjellige vinkler. Trekk forsiktig nedover på øreflippen for å åpne kanalen. Elementet kan bare faller ut!

Nei lykken med tyngdekraften? Undersøke problemet. Avgjøre om objektet er ved åpningen, eller kilt lenger ned i øregangen.

Fjern forsiktig med pinsett bare hvis varen er synlig og lett å forstå. Hvis ikke, setter pinsett unna.

Ring legekontoret hvis du mistenker en bønne. Du vil trenge profesjonell hjelp for fjerning. Hvis du er sikker på at elementet er IKKE en bønne, fortsett til trinn fem.

Plasser barnet over et badekar eller en vask, øre vendt opp.

Hell rent, varmt vann inn i øregangen, slik at det å flomme fritt.

•  Skyll godt, ser for elementet å løsne fra øret. Hvis objektet ikke vil komme ut etter flere minutter, søke profesjonell hjelp.

Hint

  • For å holde barnet rolig, prøv å fortelle noen vitser. Fortelle ham eller henne at du trodde du så en gullfisk som svømmer rundt der inne!
  • Sondere aldri en øregangen med pinsett, Bobby pins, bomullspinner eller andre gjenstander.
  • Bønner svelle til en større størrelse når de utsettes for vann. Ikke bruk vanning hjemme for å fjerne en bønne (eller objekt) fast i øregangen.
  • Utflod fra øret kan være et tegn på alvorlig infeksjon. Hvis du oppdager eventuelle utslipp, ta kontakt med din lege.