Digidexo.com

Hva er farene for øynene ved å bruke fluorescerende lyspærer?

Hva er farene for øynene ved å bruke fluorescerende lyspærer?


Fluorescerende lyspærer er gode penger sparere til hjemmet ditt, men de kan utgjøre noen fare for helsen til øynene dine. Disse miljøvennlige lyskilder har et ganske godt rykte, men det har vært rykter om at disse pærene kan utgjøre en fare for øynene. Selv om pærene selv ikke irritere øyne farer, det er en effekt de produserer som antas å føre til noen problemer med synet.

Problem

Hovedformålet klagen om øyeproblemer og lysrør kommer fra "flimring", som er en svingning i spenning. Med en hastighet på 120 hertz per sekund, er dette flimring ikke alltid opplagt, men potensialet for faren er der fortsatt.

Symptomer

Vanlige symptomer er intense øye ubehag og stammer, svimmelhet og intens hodepine og migrene. Hvis du må bruke lang tid ved et lysstoffrør eller på en daglig basis, er det en mulighet for at du kan oppleve hyppige staver hvor synet ditt blir uskarp og / eller flekket.

Forebygging

Hvis du opplever en følsomhet for lysstoffrør, er det visse forholdsregler du kan ta for å sikre at synet ditt forblir trygg. Pærer bør byttes med jevne mellomrom for å redusere sjansen for flimmer merkbar lys. Du bør også sørge for at alle deler av belysningen fungerer som de skal. Lys filtre kan legges til eksisterende lysrør i tillegg til å gi ut en mer naturlig lys.