Digidexo.com

Dietter for folk som Crave Karbohydrater

Til tross for urettferdig rap de får fra noen diett planer, karbohydrater er ikke dårlig. Karbohydrater er faktisk et viktig næringsstoff. Du kan kreve dem for mange grunner. Fysiologisk du begjærer karbohydrater på grunn av en næringsmangel, kan lavt blodsukker, eller (for kvinner) hormon svingninger utløse carb cravings. Psykologisk, kan du begjærer karbohydrater som følge av stress, kraften av vane, eller lokke av lukter.

Spis et balansert kosthold

Definisjonen av et balansert kosthold er en vane å spise som tilfredsstiller alle dine næringsbehov. Ifølge nasjonale retningslinjer en diett er balansert når 45 til 65 prosent av det daglige kaloriinntaket kommer fra karbohydrater, 10 til 35 prosent fra proteiner og 20 til 35 prosent fra fett. I tillegg bruker den vitamin og mineral Anbefalinger ressurs for å se orde daglige inntaket for disse mikronæringsstoffer.

Spis mat som fyller deg

Spis mat som effektivt tilfredsstille din sult før neste måltid uten å overbelaste kroppen din med kalorier. Bulk opp din diett med fiber-rik karbohydrater som frisk frukt og grønnsaker, brød laget med uraffinert mel og hele korn som vill ris. FDA anbefaler at kvinner får 21 til 25 gram fiber daglig; for menn anbefalingen er 30 til 38 gram daglig. Shoot for den høye siden av området ditt. Og spise mer low-carb matvarer. Low-carb matvarer er har en glykemisk indeks verdi som er mindre enn 54. Glykemisk indeks er et rangeringssystem som forteller hvor raskt karbohydrater brytes ned til sukker gjennom fordøyelsen og absorbert i blodet. Jo lavere GI verdi, jo lenger at carb tar å fordøye og jo lenger du føler deg fornøyd etter å ha spist den maten. Velge å sentrere din diett rundt low-carb matvarer betyr ikke at du må gi opp visse matvarer; du bare kan ha til å endre type eller merke av mat i kostholdet ditt. For eksempel brød laget med bearbeidet eller raffinert mel har GI-verdier over 54. Bytt til brød laget med uraffinert mel som grovbrød eller 9 korn brød, som har lav GI-verdier. For de høye-carb matvarer som forblir i kosten, spise dem i beskjedne deler og i kombinasjon med lav-carb matvarer, proteinrik mat, fiberrik mat og matvarer rike på sunt fett. For eksempel, hvis du ønsker å ha stekt hvite poteter (som er en høy-carb mat), spise dem som forretter, eller som en del av måltid som inneholder bakt fisk og salat.

Det er OK å hengi

Når du har en samlet balansert kosthold som ikke bare tilfredsstiller dine ernæringsmessige behov, men quells din sult i tillegg, er det OK å nyte. Tillat deg selv en liten godbit nå og igjen. Hvis du føler en smak for chips, gå videre og spise en liten pose med chips. Hvis din diett er balansert og sult er generelt fornøyd, og til indulging i en liten del av noe "slem" du må kanskje ha en smak for er vanligvis nok til å tilfredsstille din craving for det. Frata deg av disse sporadiske avlat bare forsterker dine krav og kan føre til binging hvis suget er satt av for lenge. Bare ikke bort når du er sulten.