Digidexo.com

Hvordan er Skin Tags Fjernet?

Beskrivelse

Skin tags er utvekster på huden. De sjelden forårsaker symptomer og blir vanligvis fjernet av kosmetiske årsaker eller fordi de blir irritert fra å bli fanget på klær eller smykker. Skin tags er nesten alltid godartet (noncancerous). Hvis det er bestemt at en hud tag bør fjernes, har en hudlege en rekke måter for å fortsette.

Fryse eller brenne

En oppløsning av flytende nitrogen kan brukes til å fryse huden tag. Etter det har helt frosset, vil det falle av på egen hånd. Brenning er et annet alternativ. Utnytte elektro kauterisering, er strøm som brukes på koden for å eliminere blødning mens et blad skjærer gjennom det.

Kirurgisk

Større hud koder er ofte kirurgisk fjernet. Selv om narkose ikke er nødvendig, er en lokal vanligvis gitt gjennom en injeksjon eller topisk krem ​​som lidokain brukes til nummen huden. Legen vil da gjøre et snitt rundt huden tag og kutte det ut.

Postoperativ

Det er vanligvis ikke nødvendig å biopsi hud koder med mindre veksten er uvanlig i form eller størrelse, eller hvis du blør. Etter at huden merkelappen er fjernet, må det område som skal holdes rent, og en aktuell antibiotika (som neosporin) blir påført, vanligvis daglig. Masker er sjelden nødvendig etter fjerning av hud koder.