Digidexo.com

Diet Bruke kinesiske urter

Diet Bruke kinesiske urter


Ifølge tradisjonell kinesisk medisin (TCM), en diett med kinesiske urter spiller viktige roller i en persons vekt og velvære. Kinesiske urter er innlemmet i å spise sunt for å gjenopprette balansen i systemet og hjelpe en pasient trygt ned i vekt. I motsetning til kjepphest piller som lover utrolig og umiddelbar vekttap, en diett med kinesiske urter er en helhetlig tilnærming til systemproblemer.

Vekttap

TCM behandler vekttap helhetlig. En TCM diett med kinesiske urter penetrerer til årsakene til vektøkning i stedet for å angripe symptomet. Ifølge nettstedet Holistisk kinesiske urter sunn fordøyelse er en varmende funksjon. Når fordøyelsen er hemmet, kan næringsstoffene ikke transporteres til resten av kroppen. Fordøyelseskanalen er svak og akkumulerer fuktighet og slim, også kjent som overflødig kroppsfett.

Prinsipper

Siden kinesiske urter for vekttap gjenopprette balansen i systemet, TCM diett prinsipper hjelpemiddel i restaurering prosessen. Holistisk kinesiske urter anbefaler ikke å spise ekstremt kald mat og drikke. Siden fordøyelsessystemet naturlige tilstand er varm, kald slår det ned. Minimer søtsaker, kald melk og stekt mat, som forårsaker overdreven slim og fuktighet i fordøyelseskanalen.

Urter

Alternative Medicine Foundation, Inc. (AMFI) forklarer den generelle rollen til kinesiske urter i TCM. Kinesiske urter har "natur, smak, tilhørighet, og primære handlingen." En urt kan kjøle eller varme, samt Fukt, slappe av eller energi. Herb Kina 2000 anbefaler ni kinesiske urter for vellykket vektreduksjon. Anbefalingene er ikke diagnostisk og bør ikke følges med mindre du er diagnostisert av en TCM utøveren.

De ni urter Herb Kina 2000 antyder inkluderer Folium nelumbinis, fructus crataegi og concretio silicea bambusae. Folium nelumbinis bidrar til å redusere blod fett nivåer. Fructus crataegi er effektiv mot dyspepsi forårsaket av å spise for mye kjøtt. Urten senker blodtrykket og nivået av blodlipider. TCM foreskriver concretio silicea bambusae å oppløse slim og som beroligende. Se tabellen på Herb Kina 200 nettstedet for kliniske resultatene vist for TCM anbefalte urter for vekttap og fedme.