Digidexo.com

Hvordan velge en Anorexia poliklinisk program

Hvordan velge en Anorexia poliklinisk program


Spiseforstyrrelser som anoreksi krever spesialisert behandling. Med en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for de fleste pasienter, inkludert både døgnbehandling og poliklinisk scenarier, er det viktig å velge riktig program for behandling for deg eller din kjære. Vurdere en rekke faktorer ved valg av anoreksi poliklinisk program.

Bruksanvisning

Finn en poliklinisk Anorexia behandling Program

Velg polikliniske behandlingssentre som tilbyr både individuelle og gruppe terapi og rådgivning. Enhver rådgivning en anorexia pasient mottar bør ta fysiske symptomer samt noen av de underliggende kreftene som pasientens psykiske tilstand, mellommenneskelige relasjoner og påvirkning av vår kultur i å påvirke kroppsbilde standarder.

Gjør en avtale for å møte med direktøren for poliklinisk program. Før du møter med ham, utarbeide en liste over spørsmål om programmets lisensiering, lang av deres behandlingssenter og de spesifikke metoder som brukes i senterets program, for eksempel kunst terapi, medisiner og senterets tilnærming til assistert måltider eller spise programmer.

Spør om hvordan programmet du velger evaluerer hver pasient. Mange programmer vil basere en stor del av sin innstilling på mengden av vekttap sett i pasienten i tillegg til pasientens psykologiske tilstand.

Finn ut når du kan planlegge behandling som et poliklinisk på dette senteret. Du bør vite på forhånd dersom de tilbyr planlagte avtaler om kvelden, i helgene eller rundt din skole eller arbeidsplan.

Diskuter hvor lenge deres behandling program vanligvis varer. Avhengig av programmet, kan du ta en foreløpig kurs i behandling etterfulgt av en annen evaluering for å avgjøre den videre hvilken grad behandling er nødvendig.

Bestem om helseforsikring kan brukes til å kompensere bekostning av denne behandlingen program for anoreksi. Du må kanskje kontakte både din medisinske forsikring leverandør samt snakke med behandlingssenteret fakturerings kontor for å finne ut hvilken del av programmet kan være dekket, samt hva slags lege henvisninger er nødvendig for å få behandling fra programmet.

Tips og advarsler

  • Det første skritt mot å bli behandlet for noen spiseforstyrrelse, inkludert anoreksi, er å konsultere med familien din lege. Avhengig av alvorlighetsgraden av vekttap og andre helserelaterte faktorer så vel som den generelle psykologiske tilstanden til pasienten, kan legen din henvise deg eller din kjære til en innleggelse anlegg for behandling i stedet for å gi råd poliklinisk behandling.