Digidexo.com

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer


Progesteron krem ​​er en måte for både menn og kvinner til å supplere sine progesteron nivå. Ifølge Dr. Joseph Mercola, de fleste kvinner er progesteron mangelfull og kan ha nytte av en liten mengde tilskudd. Progesteron krem ​​kan lette symptomer på overgangsalder, hjelp i unnfangelse, å opprettholde en graviditet, lette vaginal tørrhet, normalisere blodsukkeret, normal blodpropp og lette PMS symptomer. Mercola anbefaler også progesteron for menn. Progesteron kan redusere risikoen for prostatakreft og bidra til å øke og normalisere testosteron og DHEA nivåer.

Bruksanvisning

•  Sjekk etiketten for plantebasert kilde av progesteron. Den beste kilden er vill yams. Den nest mest vanlig brukte plantekilde progesteron er soyabønner, soyabønner, men har mer østrogen enn progesteron.

Kontroller at naturlig progesteron har en USP rating. Dette betyr at det er amerikanske Pharmaceutical-grade naturlig progesteron. Hvis den ikke har en USP rating, du vet ikke hva du har. Se etter en vurdering av om lag 200 USP per unse.

Kontroller hvor mye progesteron er i en enkelt dose. Dr. Mercola anbefaler premenopausale kvinner får 15 til 20 mg per dag i løpet av dagene 12-26 av menstruasjonssyklusen. Perimenopausal eller postmenopausale kvinner trenger 15 mg per dag for tre uker og på i en uke. Menn trenger 10 til 12 mg per dag, og trenger ikke å sykle off som kvinner gjør.

Se på hvordan doseringen er målt. En målepumpe gir en mer nøyaktig dosering enn å få en dose ut av en pott. Men hvis du ikke har en pumpe, kvinner trenger en åttendedel til en kvart ts. to ganger om dagen. Menn trenger omtrent en sekstende av en ts. to ganger per dag.

Se på instruksjoner for foreslått bruk. Du ønsker å se anbefalinger for bruk to ganger om dagen. Ifølge Mercola, er halveringstiden av progesteron fem minutter når den kommer inn i blodstrømmen. Ved hjelp av kremen to ganger per dag tillater en mer effektiv bruk og bedre fysiske fordeler.

Les fareetiketten og forstå bekymringene trykt der. Det er noen mulige bivirkninger til progesteron. Du ønsker ærlighet fra selskapet om disse risikoene.

sammenligne kostnadene per dose. Balansere kostnadene per unse mot de andre faktorene som er presentert her og få best valuta for pengene. Det er mulig å holde månedlige progesteron supplement kostnad for under $ 8 per måned og fortsatt få en god kvalitet på produktet.

Tips og advarsler

  • Dr. John Lee har en liste over merker som han anbefaler for kvalitet og effektivitet. Sjekk ut hans liste i ressursen i denne artikkelen.